Voor een snel groeiend aantal zorginstellingen neemt Axians het specialistische declaratie- en debiteurenbeheer uit handen. Health Services van Axians is een dienstverlenende instelling die activiteiten uitvoert voor instellingen die niet tot hun kernactiviteiten behoren.

Speciaal voor vrijgevestigde psychotherapeuten, psychologen en psychiaters bieden wij de bewezen oplossing Online-DBC voor de registratie van cliënten, DBC’s en activiteiten. Binnen dit systeem wordt ook gezorgd voor de validatie van DBC’s en de DIS-aanlevering. En dit allemaal binnen een beveiligde internetomgeving.

Inloggen demo Online-DBC

Inloggen
Bekijk de Online-DBC omgeving

Lees meer

Abonnement afsluiten

Sluit in twee stappen uw Online-DBC abonnement af

Lees meer

SGB-aanlevering

Momenteel krijgen wij veel vragen over Routine Outcome Measurement (ROM), de Stichting Vrijgevestigden ROMmen (SVR), de SAM-Zorgmonitor en de SBG-aanlevering aan de Stichting Benchmark GGZ (SBG).

Lees meer

Dossiermodule

Op verzoek van de huidige gebruikers hebben wij een nieuwe module voor Online-DBC ontwikkeld. U kunt zelf bepalen of u gebruik wilt maken van deze aanvullende module.

Lees meer

Koppeling met ROM portaal

De koppeling met het ROM portaal is onderdeel van de Dossiermodule.

Lees meer

Facturatieservice

Axians biedt facturatie en inning als service aan voor de gebruikers van Online-DBC. Wij nemen u daarmee veel werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaak: het verlenen van zorg.

Lees meer

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

Vul het contactformulier inofBel +31 (0)88 597 55 00