Dit is Axians GAIA 

GAIA is een hyperintelligent beheersysteem dat, op basis van AI, automatisch complexe hybride en multi-cloud infrastructuren beheert en proactief adviseert over aanpassingen, innovaties en optimalisaties. 

Ontdek GAIA zelf

Optimaliseer al je digitale workloads met GAIA. GAIA verhoogt je wendbaarheid, verbetert je performance en geeft je absolute, aantoonbare controle over je IT-landschap. GAIA zorgt dat je foutgevoelig, tijdrovend handwerk achter je kunt laten en aan het werk kunt met zaken die jouw organisatie echt vooruit helpen. 

We leveren GAIA modulair, op basis van abonnement of als managed service. Kies de modules die jij nu nodig hebt en breid uit in je eigen tempo. 

 

Module 1: In control dankzij AI

GAIA Module 1 zet de AI-oplossingen van Cisco (Intersight Workload Optimizer, AppDynamics, ThousandEyes en CX Cloud) in op jouw infrastructuur en zorgt voor de ideale inrichting en aansluiting van deze functionaliteiten. GAIA houdt automatisch je cost management, compliancy en support coverage in lijn  met de beleidsregels. 

Verlost van tijdrovend en foutgevoelig handwerk, krijgt jouw IT-afdeling grip op de gezondheid van de infrastructuur. Je kunt aan alle stakeholders, op ieder gewenst moment, aantonen dat je afwijkingen snel, proactief en effectief oplost.

Module 2: De kracht van automation & orchestration

Module 2 introduceert Infra as Code en het automatiseren van handwerk. Dat geeft jou de ruimte om de organisatie te ondersteunen bij innovatie en transformatie. In plaats van bezig te zijn met repeterende wijzigingen kan de IT-afdeling nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld een proof of concept voor een nieuwe app, snel en eenvoudig opzetten en uitrollen. Provisioning wordt een kwestie van één klik in een self-service portal. 

Dat scheelt veel uren, doorlooptijd, fouten en daarmee kosten.  

Module 3: Flexibiliteit met verdergaande virtualisatie

Voor meer schaalbaarheid, flexibiliteit, beheersbaarheid en controle over de kosten vervangt deze module de meeste fysieke componenten door een gevirtualiseerde evenknie, waar mogelijk in de cloud. GAIA biedt software-defined en hyperconverged storage, processoren en networking op basis van zowel VMware vCenter, vSan en NSX-T als Cisco Intersight, Hyperflex (Anywhere) en ACI. 

GAIA-module 3 centraliseert je capaciteits- en kostenmanagement, vereenvoudigt automation en workloadmigratie en maakt het mogelijk dagelijks nieuwe functionaliteit toe te voegen aan je IT-landschap.

Module 4: Fabric-based infrastructuur

GAIA-module 4 integreert Cisco DNA, ACI en Intersight in je infrastructuur, zodat je nooit meer hoeft na te denken over individuele devices. De ‘fabric’ is een virtuele laag die al het low-level beheerwerk bij jouw mensen weghoudt. Daardoor kunnen zij nieuwe edge, datacenter en cloud-locaties in no time uitbreiden met server, storage en netwerkcapaciteit. Foutloos, robuust en intuïtief, dankzij de ingebouwde AI. 

Module 5: Intelligente en wendbare fysieke componenten

GAIA helpt je ook om je fysieke infrastructuur stapsgewijs te moderniseren. Module 5 biedt de mogelijkheid software-gedreven netwerk, storage en server componenten modulair en as a service toe te voegen aan de bestaande IT-infrastructuur. 

Gestandaardiseerde Cisco Intent-based netwerkdevices, UCS servers en Hyperflex hyperconverged oplossingen garanderen wendbaarheid en continue functionele doorontwikkeling van je IT-landschap. Onze expertise zit in het systeem ingebouwd met de GAIA-blauwdrukken die altijd optimaal de verbanden leggen tussen de componenten, de bovenliggende fabric, virtualisatie, automation en artificial intelligence.

 

Module 6: Embedded zero-trust security

Workloads zijn verspreid over datacenters wereldwijd, dus is het ingewikkeld om end-to-end beveiliging te waarborgen. Het is al lang niet meer genoeg om de identiteit van een eindgebruiker alleen te verifiëren aan de op- en afrit van de digitale snelweg. Er zijn oplossingen nodig om de veiligheid van verkeersstromen integraal te garanderen. GAIA combineert in gevalideerde standaardontwerpen oplossingen als Cisco ISE, Intent-based networking, Secure workload en VMware NSX voor ketenbeveiliging in ieder aspect van de IT-infrastructuur. Zo voer je zero-trust security door tot diep in het datacenter en multicloudlandschap.