Ervaringen

Bekijk onze kennisbank artikelen

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis besloot zijn connectiviteit volledig te herzien, van het lokale netwerk tot diep in het datacenter. Er werd gekozen voor een door Axians met elkaar verweven Cisco DNA, ACI en datacenter inrichting. Lees hier over hun ervaringen!
Lees meer

Catharina Ziekenhuis

“De vraag uit de business is immens en de beheersbaarheid van de IT-omgeving moet omhoog. Kunstmatig infra intelligentie helpt de ambities van het ziekenhuis bij te benen.”
Lees meer

Gemeente Utrecht

“Dankzij GAIA kunnen we de infrastructuur centraal managen. Daarnaast hebben we een flinke stap gezet om met automation de risico’s op menselijke fouten te minimaliseren. Hiermee hebben we veel meer uniformiteit aangebracht!”
Lees meer

Axians GAIA Talk: GAIA Platform

Hoe zorg je ervoor dat de steeds complexer wordende IT-infrastructuur veilig blijft als je de afslag neemt richting de cloud? Steven de Windt en Jan-Lo van Ollefen lichten toe hoe het GAIA platform organisaties ondersteunt in hun ontwikkelingen.
Lees meer

Axians GAIA Talk: Zero-Trust Security

Hoe zorg je ervoor dat je weet wie er aan die datastromen komt en dat je die steeds complexer wordende IT-infrastructuur goed beveiligd houdt? Die vraag wordt in deze video beantwoord.
Lees meer

Axians GAIA Talk: Software-Defined Access

Organisaties worden steeds afhankelijker van hun digitale middelen. En die middelen zijn overal te vinden. De vraag is nu, hoe zorg je ervoor dat je alle op de IT-afdeling afgevuurde wijzigingsverzoeken beheersbaar en behapbaar vorm blijft geven?
Lees meer

Axians GAIA Talk: Software-Defined Datacenter

De datacenters waar we vandaag de dag mee werken zijn continu in beweging (richting de cloud) en als IT-specialisten zetten we alle zeilen bij om de behoeften van onze organisatie en haar developers bij te blijven benen.
Lees meer

Axians GAIA Talk: Workload Analytics

Organisaties worden steeds afhankelijker van hun digitale middelen. In deze video laten specialisten Pierre van Elswijk en Paul Hilgers zien hoe workload analytics het verschil maken.
Lees meer