Wij ontwikkelen meer dan alleen de software: wij ontzorgen jou en je organisatie volledig van implementatie tot aan beheer en support. Want we tonen ons als een gelijkwaardig gesprekspartner op strategisch en operationeel niveau. We zeggen alleen iets toe wat we ook aan een vriend zouden durven beloven en zeggen liever ‘nee’ dan dat we iets half beloven. Ons partnerschap komt ook terug in de manier waarop we samenwerken met de andere business units binnen Axians en met toeleveranciers zoals Microsoft, Unit4 en Exact.

Met Axians als ICT partner til je jouw digitale transformatie naar een hoger niveau!

Zet de stap naar een slimme organisatie

Kies hieronder jouw segment en ontdek hoe

 • Industrie

  Krijg meer controle en overzicht binnen de organisatie met onze oplossingen voor de maakindustrie.
  Ontdek hoe
 • Food / AGF

  Slimme software laat AGF-bedrijven sneller en efficiënter werken met meer resultaat in de eigen organisatie én in de keten.
  Ontdek hoe

De meerwaarde van Axians als partner zit met name in de kennis en de borging daarvan. De consultants hebben niet alleen kennis over de systemen maar ook over onze organisatie. Axians heeft daarnaast veel kennis van verschillende klanten, als ik bijvoorbeeld een issue voorleg aan een consultant krijg ik diverse best practices terug als antwoord.

Tijmen Enzlin

Business process & intelligence manager bij Hordijk Verpakkingen

Onze oplossingen: voor elke bedrijfsbehoefte

ERP Systemen

Wij bieden geavanceerde ERP-oplossingen die de ruggengraat vormen van jouw operationele processen. Van productie en AGF tot Groothandel, onze ERP-systemen zorgen voor een seamless integratie van alle bedrijfsprocessen, waardoor je real-time inzicht en controle krijgt over je organisatie.

HR Software

Onze Human Resources software faciliteert alles van werving en selectie tot personeelsmanagement en ontwikkeling. Optimaliseer de HR-processen en verbeter werknemerstevredenheid met tools die helpen bij het beheren van personeelsgegevens, het automatiseren van salarisadministratie en het ondersteunen van continuous learning.

Financiële Software

Axians’ financiële softwareoplossingen helpen je bij het nauwkeurig beheren van je boekhouding, financiën, en compliance. Of het nu gaat om budgettering, forecasting of financiële rapportage, wij zorgen dat je uitgerust bent met de tools om financiële prestaties efficiënt te managen.

Voorraadoptimalisatie

Met repleniQ, onze speciaal ontwikkelde software voor voorraadoptimalisatie, verminder je verspilling en optimaliseer je de voorraadniveaus. repleniQ gebruikt geavanceerde voorspellingsalgoritmes om vraag en aanbod nauwkeurig te managen, wat zorgt voor kostenbesparing en vermindering in overstock.

Anti-Diefstal Software

Bescherm je waardevolle activa met onze robuuste anti-diefstal software. Deze oplossingen bieden geavanceerde beveiligingstechnieken zoals real-time tracking, alertsystemen en toegangsbeheer, waardoor interne en externe diefstal aanzienlijk verminderd wordt.

Business Apps

Van klantbeheer tot workflow automation, onze business apps zijn ontworpen om je productiviteit te verhogen en processen te stroomlijnen. Onze apps integreren naadloos met bestaande systemen, waardoor gegevens gemakkelijk toegankelijk en bruikbaar zijn voor iedereen binnen de organisatie.

 • +
  implementaties
 • +
  Marktsegmenten
 • +
  Tevreden klanten

Net als Koen records verbreken? Ja, echt.

Ontdek welke software bij jouw organisatie past. Vul de gegevens hieronder in en wij sturen je een e-mail met wat er mogelijk is.