Verslaglegging en uploaden documenten

Je kunt binnen Zorg GGZ gestructureerd gegevens en notities bijhouden over de cliënt en de behandeling. Daarnaast kun je digitale documenten opslaan en koppelen.

Denk daarbij aan een identificatiedocument als een paspoort, een verwijsbrief, ingevulde vragenlijsten of foto’s. De verslaglegging en het opslaan van documenten kan op cliënt-, zorgtraject- alsook consultniveau.

Zorg GGZ, werkend achter laptop

Agenda

Je krijgt in Zorg GGZ Uitgebreid de beschikking over een geïntegreerde agenda op zowel individueel- als op praktijkniveau (indien van toepassing). De meerwaarde van deze agenda is gelegen in het feit dat je consulten, die horen bij de door jou aan een cliënt gekoppelde zorgtraject, kunt inplannen in de agenda. Indien wenselijk verstuurt Zorg GGZ zonder extra kosten een bevestiging en/of herinnering per SMS en/of e-mail. Na afloop van een afspraak met een cliënt kun je direct de afspraak, het consult én de geschreven verslaglegging afhandelen, waarmee zonder extra handelingen de consulten met verslaglegging in het zorgtraject zal worden geplaatst.

Zorg GGZ, werkend achter laptop

Videoconsult

Zorg GGZ uitgebreid stelt je in staat om beveiligde videoconsulten te voeren met cliënten. Je kunt via de agenda een uitnodiging versturen naar cliënten of zorgprofessionals om via een eenvoudige omgeving het videoconsult te laten plaatsvinden. Videoconsulten kunnen op alle apparaten worden gebruikt die door Zorg GGZ worden ondersteund. Daarnaast is het ook mogelijk om de mobiele telefoon hiervoor te gebruiken.

Gratis koppelingen

Bekijk hieronder de gratis  koppelingen die zorgen voor een feilloos samenspel tussen Zorg GGZ en externe applicaties.

Ontdek de koppelingen

Routine Outcome Monitoring (ROM)

In Zorg GGZ kunnen door middel van diverse ROM-koppelingen vragenlijsten worden verstuurd.

ROM-koppeling

ZorgMail

Veilig e-mail versturen naar huisartsen en cliënten kan via ZorgMail.

ZorgDomein

ZorgDomein helpt zorgverleners met het vinden, kiezen en regelen van zorg. ZorgDomein verbindt zorgprofessionals onderling en met hun patiënten.

Excellente ondersteuning met onze gratis service en support

Uiteraard staan wij voor je klaar mocht je een vraag of opmerking hebben over Zorg GGZ. Ons deskundige team is iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 – 597 55 52 (optie 1). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar zorg-ggz.hc.nl@axians.com. De service is gratis en onderdeel van onze dienstverlening.
Probeer Zorg GGZ

Probeer Zorg GGZ

Indien je nog geen klant bent willen we je graag overtuigen van onze oplossing. Je kunt hieronder klikken om een demo-account aan te maken en in te loggen. Als je reeds overtuigd bent kun je hier klikken om een abonnement af te sluiten.

Direct naar

Klik hiernaast om direct een abonnement af te sluiten op Zorg GGZ.

Vragen over Zorg GGZ?

Onze experts staan klaar voor uw vragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.