Zorgvraagtypering

Je kunt een volledige en een dynamische HoNOS+ vragenlijst invullen om een zorgvraagtype te bepalen. De HoNOS+ vragenlijst bevat vragen die gebaseerd zijn op de HoNOS waaraan enkele vragen zijn toegevoegd, vandaar de +.

Heb je gekozen voor de verkorte, dynamische route, dan zal een algoritme je leiden door de vragen. Bij het kiezen van de dynamische route heb je vanuit de wetgeving 5 % kans om in een steekproef te zitten. Tevens verzorgen wij de verplichte aanlevering zorgvraagtypering aan de NZA.

Zorg GGZ, werkend achter laptop

Consultregistratie

Je hebt de mogelijkheid om consulten, individueel of in een groep, handmatig te registreren. Bij het registeren wordt het consult direct gevalideerd en de juiste prestatie bepaald voor een vlekkeloze facturatie.

Zorg GGZ, werkend achter laptop

COV-controle

In Zorg GGZ zit een automatische controle op verzekeringsrecht zodat je altijd de juiste verzekeringsgegevens geregistreerd hebt. Hiervoor heb je geen Vecozo-certificaat nodig.

Koppelingen

Elektronisch Voorschrijfsysteem (EVS)

Zorg GGZ biedt ook een EVS door onze samenwerking met Farmed.

SAM Zorgmonitor

Met de SAM Zorgmonitor wordt op basis van ROM-, CQI- en gegevens vanuit Zorg GGZ behandeluitkomsten in beeld gebracht.

SAM Zorgmonitor

Excellente ondersteuning met onze gratis service en support

Uiteraard staan wij voor je klaar mocht je een vraag of opmerking hebben over Zorg GGZ. Ons deskundige team is iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 – 597 55 52 (optie 1). Een e-mail sturen kan natuurlijk ook naar zorg-ggz.hc.nl@axians.com. De service is gratis en onderdeel van onze dienstverlening.

Probeer Zorg GGZ

Probeer Zorg GGZ

Indien je nog geen klant bent willen we je graag overtuigen van onze oplossing. Je kunt hieronder klikken om een demo-account aan te maken en in te loggen. Als je reeds overtuigd bent kun je hier klikken om een abonnement af te sluiten.

Direct naar

Klik hiernaast om direct een abonnement af te sluiten op Zorg GGZ.

Vragen over Zorg GGZ?

Onze experts staan klaar voor uw vragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.