Tarieven

Hieronder zijn de maandelijkse tarieven voor Zorg GGZ weergegeven. Je  hebt de keuze tussen een Basis en een Uitgebreid abonnement. Met Zorg GGZ Basis heb je alle benodigde basisfunctionaliteiten en kun je zorg registreren en factureren. Met Zorg GGZ Uitgebreid kun je naast de basisfunctionaliteiten onder andere decursus toevoegen, documenten uploaden, de agenda gebruiken en diverse koppelingen toevoegen.

Abonnement 1e Zorgverlener 2e Zorgverlener 3e Zorgverlener 4e Zorgverlener
Zorg GGZ Basis € 33,50 € 28,50 € 24,50 Persoonlijke aanbieding
Zorg GGZ Uitgebreid € 42,50 € 37,50 € 31,50 Persoonlijke aanbieding
Voor sommige extra medewerkers, die tevens gebruik willen maken van Zorg GGZ kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Zie de blauwe blokken hieronder welke accounts het hier betreft.

Hieronder zijn de beschikbare functionaliteiten per abonnementsvorm weergegeven:

Zorg GGZ Basis Zorg GGZ Uitgebreid
Cliëntregistratie
COV-controle
Consultregistratie
Verslaglegging
Agenda
Videoconsult
ROM-koppeling
ZorgMail-koppeling
ZorgDomein-koppeling

Facturatieservice

Indien je gebruik wilt maken van de facturatieservice wordt 0,95 procent over de gefactureerde omzet ZPM en Jeugd in rekening gebracht. Voor deze services worden géén aanvullende abonnementskosten in rekening gebracht.

Niet-inlogbevoegde medebehandelaren

Indien je een keuze hebt gemaakt voor Zorg GGZ Basis of Zorg GGZ Uitgebreid kun je gratis drie niet-inlogbevoegde medebehandelaren toevoegen. Vanaf de vierde behandelaar wordt € 4,50 per niet-inlogbevoegde medebehandelaar in rekening gebracht.

Extra medewerkers

Voor administratieve accounts wordt maandelijks € 9,50 in rekening gebracht.
Behandelaren in opleiding mogen kosteloos worden toegevoegd.
Administratieve accounts ten behoeve van Axians-gecertificeerde professionals voor de zorgadministratie zijn gratis. Neem voor meer informatie contact op.

Elektronisch Voorschrijf Systeem

Tevens is er de mogelijkheid om het Elektronisch Voorschrijf Systeem (EVS) van Farmed toe te voegen, hiervoor wordt maandelijks € 37,50 per gebruiker in rekening gebracht.

SAM Zorgmonitor

Het is vanuit Zorg GGZ mogelijk om behandeluitkomsten in beeld te brengen op basis van uw ROM-, CQi- en behandelgegevens. Dit kan via de SAM Zorgmonitor van InfinitCare, hiervoor wordt maandelijks € 24,50 per gebruiker in rekening gebracht.

Afsluiten abonnement

Klik hier om je aan te melden voor Zorg GGZ.

Indien het een uitbreiding van je abonnement betreft, hoef je niet opnieuw een account aan te maken. In dat geval is het invullen en opsturen van een contract voor deze extra optie(s) voldoende klik hier om het contract te downloaden.

Vragen over Zorg GGZ?

Onze experts staan klaar voor je vragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.