Webinar: Vereenvoudig beheer en bescherming van je data met Hybrid Cloud oplossingen


Datum:29-10-2020
Tijd:10:00 - 11:00
Locatie:Online

80% van de IT-managers beschouwt de wildgroei van data als een van de grootste uitdagingen waarmee hun organisatie te maken heeft. Een cloudmigratie en het toepassen van een cloud-first strategie staat daarom bij veel organisaties hoog op de agenda. Echter worden veel organisaties afgeremd door complexe, legacy-oplossingen voor databeheer die cloud migratie buiten bereik houden.

Tijdens dit webinar op donderdag 29 oktober vertellen Rubrik, Microsoft en Axians hoe je eenvoudig overstapt naar een hybrid cloud model om zo sneller te innoveren, productiever te zijn en kostenbesparing te realiseren. Tijdens een live demo laten we je zien hoe Rubrik Cloud Data Management databeschikbaarheid en dataprotectie garandeert en tevens zorgt voor veilig beheer en opslag van data.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • De voordelen van hybride cloudoplossingen
  • Verouderde back-ups transformeren naar een moderne cloud datamanagement platform
  • Business Case Gemeente Breda: aanzienlijke besparingen op de beheertijd, snellere hersteltijd: van uren naar minuten, en verbeterde back-up performance.
  • Demo Rubrik Cloud Data Management Platform.

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen.aanmelden

Klik hier om aan te melden. Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je van ons per mail een link die toegang geeft tot het webinar. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen? Meld je dan toch aan. Na afloop van het webinar ontvang je de opname per e-mail. Zo kun je (samen met je collega’s) het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

Vragen
Heb je vragen voorafgaand aan het webinar? Neem contact met ons op via: communicatie@axians.com.