Toekomstbestendig examineren in het onderwijs


Datum:02-09-2021
Tijd:14:00-15:00
Locatie:Online Webinar

Een leven lang leren en flexibel onderwijs zijn in de toekomst de norm. Onderwijs wordt steeds meer afgestemd op de behoeften van de student. Dit betekent dat de onderwijslogistieke keten steeds meer voor flexibel onderwijs moet worden ingericht. Een onderdeel van de studentjourney is het waarderen van de student. Het organiseren van het hybride (vanuit huis in eigen tijd) toetsproces heeft een brede impact op de organisatie, zo zijn er bijvoorbeeld verschillende teams nodig om een toetsmoment veilig te organiseren. Dit gebeurt vaak decentraal en is complex, foutgevoelig en tijdrovend.

Voor onderwijsinstellingen een uitdaging grip te krijgen op dit veranderende landschap, te voldoen aan regelgeving en om de processen rondom toetsen op orde te hebben. Microsoft, Proctorio en Axians zijn de afgelopen jaren betrokken geweest bij diverse facetten rondom het examenproces en slaan de handen in een om gezamenlijk deze uitdagingen in het onderwijs aan te pakken. Dit doen wij o.a. door een webinar toekomstbestendig (digitaal) examineren te organiseren op donderdag 2 september a.s.

Aan de hand van de praktijkervaring van de UVA en Saxion Hogeschool gaan we in op het gehele proces. Geven we jou als docent, examen coördinator, ict medewerker of onderwijsondersteuner tips en tricks, antwoord op vraagstukken vanuit de markt en een perspectief om grip te krijgen op het proces.

Schrijf je in en mis het niet.

 

Deze webinar wordt georganiseerd door: