Webinar: “Onbegrensd én veilig werken”


Datum:12-02-2019
Tijd:10:00 uur - 11:00 uur
Locatie:Online Webinar

Kun jij je collega’s al onbegrensd en veilig laten werken? Hoe zorg je ervoor dat dit gebeurd volgens het beleid van jouw organisatie? En hoe voldoe je aan de compliancy en security eisen?

In dit webinar geven we je onze visie op de online werkplek en hoe we de toekomst zien. We vertellen je alles over hoe onze device management oplossing werkt. Met deze oplossing heb je als IT afdeling de controle over de verschillende devices binnen de organisatie: Welke devices zijn er? Zijn deze up-to-date? Voldoen ze aan het door de organisatie gestelde beleid?

Door middel van een demo laten we je zien hoe een nieuwe medewerker aan de slag kan zonder langs de IT afdeling te moeten gaan. Gebruikers hebben meer zelf de controle, maar wel binnen de kaders van de organisatie.

Daarnaast vertellen we je over hoe je het beleid van je eigen organisatie in kan stellen, hoe je dit beheert en controleert. Stel bijvoorbeeld automatische triggers in en ontvang de informatie in een dashboard of rapportage. En dit geldt niet alleen voor laptops, maar ook voor een mobiel device of een eigen device.

Het webinar vindt plaats op dinsdag 12 februari 2019 van 10:00 uur tot 11:00 uur. 

Laat je inspireren en schrijf je in via onderstaande button!

SCHRIJF JE IN