Webinar Integrale Planning & Control in de Care


Datum:04-03-2021
Tijd:10.00 uur
Locatie:Online

Hoe financiële managers in de Care veel tijd kunnen besparen

Het opstellen van de jaarlijkse begroting is voor veel zorginstellingen een flinke klus. Bij de één zorgt het decentraal invoeren van de begroting in Excel voor veel handwerk. Bij de ander is het verzamelen van alle losse bestanden een flinke uitdaging. Het gevolg? Onnodig veel verlies van tijd en kwaliteit in de budgettering, planning en consolidatie.

En dit terwijl je juist wilt toewerken naar een recurring forecast en wilt werken met scenario’s of prognoses om zo je eigen organisatie beter te kunnen adviseren. Vaak horen wij dat hier te weinig tijd voor is en dat er te weinig middelen aanwezig zijn.

Dit kan anders, met onze integrale oplossing voor Planning & Control in de  Care!

Om het hele proces van plannen, budgetteren en pro­gnosticeren binnen de Care veel efficiënter en effectiever uit te voeren maken wij gebruik van de Jedox –  software voor Enterprise Performance Management – in combinatie met onze eigen modellen voor de Care.

Hiermee kunnen  Care instellingen hun (meerjaren)begroting voor bijvoorbeeld Financiën, Personeel, Productie, Zorgverkoop en Investeringen veel sneller en gemakkelijker opstellen. Ook het regelmatig uitvoeren van prognoses of zelfs een rolling forecast komt hiermee binnen handbereik.

Financiële managers binnen de zorginstelling kunnen zo veel tijd besparen en zich meer richten op hun adviesfunctie.

Wil je meer weten over deze oplossing en de werking in de praktijk zien?

 

Het webinar wordt verzorgd door Ronald Huisinga en Stefan de Jonge. In het webinar wordt een live demo gegeven van onze integrale oplossing  voor Planning & Control binnen een zorginsteling (care). De oplossing wordt in de volle breedte behandeld.

Het webinar heeft al plaatsgevonden, maar je kunt de opname hier aanvragen!