Webinar: Grip op projecten in het Hoger Onderwijs


Datum:05-11-2020
Tijd:15.00 uur (het webinar duurt circa 45 minuten)
Locatie:Online

Dit webinar wordt gepresenteerd door Niels van der Kam, Ronald Huisinga en Niels Wesselink

Voor instellingen in het Hoger Onderwijs wordt het steeds belangrijker om grip te krijgen op de verschillende geldstromen binnen Onderwijs en Onderzoek. Contractafspraken met subsidiepartijen lopen vaak erg uiteen, wat leidt tot afwijkende tarieven en subsidiabiliteit. Dit maakt het managen van projecten complex en tijdrovend. Met onze Projectenmodule in Jedox bieden we een oplossing voor deze complexiteit en is het daarnaast mogelijk om het proces te structureren en aanzienlijk te versnellen.

In het eerder gehouden webinar hebben we laten zien welke voordelen Jedox biedt met betrekking tot Financiële en Personele planning binnen het hoger onderwijs. In dit webinar gaan we in op de door ons ontwikkelde Projectenmodule. We laten zien hoe je met behulp van Jedox het managen van projecten kan ondersteunen en verbeteren.

Een paar voordelen van de Projectenmodule:

  • Inzicht in de dekking en het risico van onderzoeksprojecten;
  • Grip op de uitgaven;
  • Ondersteunt het neerzetten van een juiste meerjarige projectbegroting en prognose.

Daarnaast is het mogelijk om capaciteitsplanning door te rekenen, waarbij de impact op andere Planning en Control cyclus onderdelen meegenomen kan worden. Op deze manier bieden de modules Financieel, Personeel en Projecten samen een brede ondersteuning voor de Planning en Control van een onderwijsinstelling.

Het webinar duurt  circa 45 minuten en wordt opgenomen. Heb je nu misschien al vragen die je in dit webinar graag beantwoord wilt zien? Geef ze door in het aanmeldformulier of mail ze aan Christa Rust via christa.rust@axians.com.

We verwelkomen je graag tijdens deze online sessie op 5 november om 15.00 uur!

Heb je wel interesse maar ben je verhinderd om deel te nemen? Meld je dan gewoon aan, zodat we je na afloop een link naar de opname van het webinar kunnen toezenden.