Kennissessie: Netwerk uitbesteden vs. netwerk in eigen beheer


Datum:15-12-2020
Tijd:10:00 - 11:00 uur
Locatie:Online

Sta je op het punt een keuze te maken die allesbepalend is voor de nieuwe manier waarop de netwerkinfrastructuur van je organisatie is ingericht en jouw IT-afdeling straks werkt? En die gevolgen heeft voor de mate waarin je vanuit jouw rol strategische doelstellingen van de organisatie helpt realiseren, bijvoorbeeld door kosten te besparen of risico’s te beperken? Bij het maken van zo’n beslissing kan het helpen om inzicht te krijgen in de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de nieuwe situatie. Daar gaan wij je bij helpen.

Waar sta je nu en wat heb je nodig?
De redenen voor organisaties om wel of juist niet voor een van de vormen te kiezen kunnen heel verschillend zijn. In de basis zien we echter dat een aantal factoren altijd een belangrijke rol spelen, of bij je afweging top-of-mind zouden moeten zijn. Dat begint bij de vraag hoe je huidige IT-landschap is ingericht en voor welke kansen of uitdagingen je (IT-)organisatie staat. Waar wil je verandering bewerkstelligen of naar welk resultaat wil je toewerken? Kostenbesparing kan een belangrijke drijfveer zijn. Of meer zekerheid en controle willen hebben over de risico’s die je organisatie loopt rondom security en compliancy bij een netwerk in eigen beheer. Een keuze kan ook gericht zijn op het niet langer in huis willen hebben van de kennis en ervaring die nodig zijn om een netwerk goed te beheren. Dat heeft uiteraard gevolgen voor je mensen, waar kunnen zij meer waarde toevoegen bijvoorbeeld als het gaat om innovatie en digitalisering?

We praten je in 45 minuten bij
Welke keuze je ook maakt, we zien dat het voor IT-managers steeds belangrijker wordt om inzicht te krijgen in het grotere plaatje en een goed onderbouwd verhaal te hebben richting de business en het management. In dit vrijblijvende webinar geven we je de kennis en inzichten om een toekomstbestendige keuze te maken. Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

  • Break-fix, Managed of ‘As a Service’: welke vorm past bij jouw organisatie?
  • Verschillen en de voor- en nadelen van de mogelijke varianten
  • Wat krijg je precies als je Network as a Service, dus volledig als dienst, afneemt?

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen.

aanmelden

Klik hier om aan te melden. Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je van ons per mail een link die toegang geeft tot het webinar. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen? Meld je dan toch aan. Na afloop van het webinar ontvang je de opname per e-mail. Zo kun je (samen met je collega’s) het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.

Vragen
Heb je vragen voorafgaand aan het webinar? Neem contact met ons op via: communicatie@axians.com.