Vakbeurs ICT & Logistiek: smart warehousing


Datum:05-11-2019
Tijd:Lezing: 13.15 - 13.45 uur
Locatie:Jaarbeurs Hal 1 Jaarbeursplein Utrecht

De vakbeurs ICT & Logistiek is het jaarlijkse event waar je de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om jouw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt je een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Schrijf je vandaag nog in voor gratis toegangskaarten!

Thema: smart warehousing

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Lezing: voorspelbare logistiek met behulp van data

Door de groei van magazijnen en de komst van online bestellen in de huidige 24 uurs economie is efficiënt werken en tijdig uitleveren van steeds groter belang. Wij helpen je om op basis van historische data je logistieke processen met 99% zekerheid te voorspellen. Zodat je bijvoorbeeld voor ieder product de beste opslaglocatie kan bepalen en exact kan voorspellen hoeveel personeel je per dag nodig om je orders op tijd uit te leveren. Benieuwd hoe?

Dat laten we zien tijdens de lezing ‘Voorspelbare logistiek met behulp van data’ die we samen met ons zusje Actemium geven op de vakbeurs ICT en logistiek in Utrecht. De lezing wordt gegeven door Business Consultant en Data Scientist Marijn Sanders.

Kom naar onze stand: logistiek kan altijd beter

Wij gaan graag een gesprek met jou aan. Om samen jouw ambities te vertalen naar praktische logistieke automatiseringsoplossingen, die we stap voor stap en op maat voor je implementeren. Zodat ze precies aansluiten bij jouw doelstellingen, mogelijkheden, systemen en processen.
Daarom zien wij jouw graag op stand: 01.C060.