Salesplanning als onderdeel van integrale businessplanning


Datum:22-04-2021
Tijd:10.00 - 11.00
Locatie:Online

Salesplanning als onderdeel van integrale businessplanning met een modern en flexibel EPM platform

Wil jij snel en eenvoudig, maar ook geïntegreerd, kunnen plannen, budgetteren en prognosticeren? Meld je dan aan voor dit webinar op donderdag 22 april 2021 van 10.00 – 11.00 uur*

>> AANMELDEN

Een moderne integrale businessplanning bestaat uit verschillende samenhangende onderdelen.  In dit webinar laten we je zien dat de salesplanning onderdeel is van de integrale businessplanning. Maar ook personeelsplanning en capaciteitsplanning komen aan bod. Al deze planningen hebben uiteindelijk invloed op onderdelen van de financiële planning.

Om het hele proces van plannen, budgetteren en prognosticeren te stroomlijnen voor financiën, sales, HRM, inkoop en alle andere afdelingen gebruiken we Jedox. Naast het stroomlijnen van de processen integreert Jedox met alle ERP systemen, datawarehouses en BI-tools. Met Jedox komen Enterprise Performance Management en Business Intelligence samen in één gebruiksvriendelijk software platform.

>> AANMELDEN

Programma

Het programma is als volgt:

  • Introductie Planning met Enterprise Performance Management
  • Toepassing van de Salesplanning
  • Integratie met Financiële planning
  • Sales voorspelling met AI assisted planning

Presentatie door  Leonard Jelsma en Niels Wesselink

Leonard-NB Niels-Wesselink-Mail

*Ben je op 22 april niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen? Meld je dan toch aan. Na afloop van het webinar ontvang je de opname per e-mail. Zo kun je (samen met je collega’s) het webinar bekijken wanneer het jou uitkomt.