Public Insights & Innovations


Datum:27-09-2018
Tijd:09.30 uur tot 16.45 uur
Locatie:theater Flint in Amersfoort

Hét event over Business Intelligence, Analytics en Innovaties in de publieke sector en het onderwijs

De overheid, publieke sector en het onderwijs zitten midden in de transformatie naar een data-gedreven informatiesamenleving. Nieuwe inzichten en digitale innovaties verbeteren de dienstverlening en bevorderen het efficiënter samenwerken met in- en externe partijen. De hoeveelheid gegevens neemt  daarbij exponentieel toe. En dat geldt ook voor de behoefte aan bruikbare informatie, nieuwe inzichten en overzicht.

Welke ontwikkelingen en innovaties op het gebied van IT, business intelligence, analytics en data science zijn relevant voor de publieke sector? En wat is de impact? Ervaar het tijdens dit event!

Voor wie is ‘Public Insights & Innovations’ bedoeld?

Deze dag is bedoeld voor o.a. ministeries, ZBO’s, provincies, gemeenten, het onderwijs, waterschappen, woningcorporaties, afval & milieudiensten en omgevingsdiensten.

Bent u bijvoorbeeld als bestuurslid, financieel manager, controller, managing director, hoofd ICT, IT-manager, BI-manager, hoofd Bedrijfsbureau of secretaris werkzaam in de publieke sector? U en uw collega’s zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze inspirerende en informatieve dag.

Programma

We hebben een informatief en inspirerend programma voor u samengesteld. We gaan het hebben over de Digitale transformatie,  de GDPR, het Internet of Things, een Digital Boardroom, Data ScienceBuilding Intelligence, de communicatiestandaard IBCS, No hands accounting, Analytics in de Cloud en integrale planning & control voor de overheid.

U kunt kiezen uit de sessies die voor u het meest interessant zijn.

De ontvangst is vanaf 09.30 uur en we zullen de dag rond 16.45 uur gezamenlijk afsluiten met een hapje en drankje. Uiteraard bieden we u ook een lunch aan.  Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk.