Online inspiratiesessie: APPVenture – van idee naar intuïtieve en écht intelligente apps


Datum:17-12-2020
Tijd:11.30 - 12.00 uur
Locatie:Online

Blijf je dromen of ga je aan de slag met jouw business idee?

De kerstperiode staat voor de deur. Even een moment om op adem te komen na deze ongekende periode. Tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar die voor iedereen uniek was en waar niemand op voorbereid was. De wereld is de voorbije maanden grondig door elkaar geschud. Sommige doelstellingen zijn bereikt, andere belangrijke initiatieven zijn even in de koelkast gezet.

Veel organisaties waren voor de coronacrisis al aan een digitale transformatie begonnen en gebruiken deze technologie om zich aan te passen aan de nieuwe realiteit. Andere organisaties zien nu de dringende noodzaak om hier een start mee te maken en zo de concurrentie een stap voor te blijven. Zoals Charles Darwin stelde:”It is not the biggest, the brightest or the best that will survive, but those who adapt the quickest”.

Online inspiratiesessie APPVenture
Axians heeft in samenwerking met Gillz een nieuw initiatief ontwikkeld voor applicatie-ontwikkeling, APPVenture. Tijdens een korte en energieke online sessie willen we jullie graag meenemen in deze APPVenture en stof tot nadenken meegeven. Nu is namelijk hét ideale moment om te bedenken welke business droom je ook daadwerkelijk wil realiseren. Wij denken vervolgens graag me je mee!

Deelnemen?
Deze online sessie vindt plaats op donderdag 17 december 2020 om 11.30 uur en zal ongeveer een halfuur duren. Wil je deelnemen? Schrijf je in via het inschrijfformulier aan de rechterkant van deze pagina en je ontvangt een e-mail met link naar de sessie.

De sessie wordt verzorgd door Teddy van Lieshout en Bob van der Panne. Mocht je niet op dit tijdstip aanwezig kunnen zijn, geen probleem. In januari organiseren we een follow up sessie waarin we nog dieper ingaan op de aanpak en hoe je nu echt tot een intuïtieve en  intelligente app komt.

Vragen?
Heb je vragen over deze sessie of het ontwikkelen van apps, neem dan contact op met Danielle van Boxtel via danielle.vanboxtel@axians.com.