Nationale Controllers Dag 2020


Datum:29-10-2020
Tijd:Van 09.30 - 14.00 uur
Locatie:Online

Axians is dit jaar sponsor van de Nationale Controllers Dag, een groots online evenement dat plaatsvindt op donderdag 29 oktober van 09.30 – 14.00 uur.

De controller met digitale impact! Hèt thema van deze jubileumeditie

De rol van de financieel professional zal door de toenemende digitalisering en robotisering ingrijpend veranderen. Ook zorgt de huidige coronacrisis voor andere uitdagingen op het gebied van korte-termijn crisismanagement en ondernemend meedenken met de business. Onderwerpen die onder andere de revue zullen passeren zijn: de economische gevolgen van de coronacrisis, Cybersecurity, Blockchain, robotisering, risico’s in ICT en finance transformation.

Programma

Topsprekers, waaronder Prof. dr. Bob de Wit, Brenno de Winter en Maarten van der Weijden geven nieuwe inzichten, kennis en adviezen waarbij de meest actuele onderwerpen voor de finance professional de revue passeren.

Bekijk hier het hele programma

Als deelnemer aan de Nationale Controllersdag krijg je tevens exclusief gratis toegang tot een aantal e-learning programma’s van The Finance Academy. Naast de nodige verdieping op het programma van 29 oktober levert dit ook nog extra PE punten op!

Doe mee met de sessie van Axians

Graag maken we je attent op onze keuzesessie ‘Impact met Analytics & AI’ waarin Ronald Huisinga je aan de hand van praktijkcases meeneemt in de nut en noodzaak van een modern en flexibel EPM platform. Hiermee kun je daadwerkelijk impact maken als business partner!

“In een dynamische wereld bent u als controller de aangewezen persoon om uw organisatie de juiste koers te laten varen. Frequent vooruitkijken en anticiperen op veranderende omstandigheden is daarvoor cruciaal.

Plannen en forecasten ontwikkelt zich naar een continu proces waarin Data Analytics en Artificial Intelligence een steeds grotere rol zullen spelen. De huidige, veelal Excel gedreven, oplossingen bieden hierin vaak onvoldoende ondersteuning.

In deze sessie nemen we u aan de hand van praktijkcases mee in de nut en noodzaak van een modern en flexibel EPM platform, waarmee u daadwerkelijk impact maakt als business partner!”