Kom jij ook naar de Big Data Expo!


Datum:18-09-2019
Tijd:18 en 19 september van 10.00 - 17.00 uur
Locatie:Jaarbeurs Utrecht

Big Data Expo

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen. Het evenement dat vraag en aanbod van big data verenigt, gedreven door innovatie en het delen van expertise. Een waardevol bezit in een wereld die steeds digitaler wordt.

“Big Data is de toekomst. Het biedt inzichten in het verleden, het heden, maar ook in de toekomst. Het creëert een basis die u – als persoon en als organisatie – kunt gebruiken om nauwkeurige strategische beslissingen te nemen en actief slimme oplossingen en efficiëntieverbeteringen te vinden en te implementeren. ”- Big Data Expo

Axians en TimeXtender

Wij zijn samen met onze partner TimeXtender aanwezig op de Big Data Expo, en laten je het gemak van de Discovery Hub ervaren! En maak meteen een afspraak voor een gratis demonstratie op één van onze locaties of bij jou op locatie!

Wij zijn jou graag op onze stand 70, in hal 4.

Discovery Hub

De Discovery Hub biedt je de kracht van automatisering en maakt het gemakkelijk om gegevens te ontsluiten, te modelleren en beheren. Door de integratie met bijvoorbeeld Power BI of Qlik kunnen de gegevens in één flow worden getoond aan de business. 

  • Toegang tot data tot wel 10x sneller!
  • Er is minder technische know-how nodig dus beter overdraagbaar binnen jouw organisatie.
  • Optimalisatie van het GDPR-datamanagement omgeving.
  • Versnellen van scenario’s op het gebied van AI, Predictive Analytics en andere Machine Learning toepassingen
  • Je kunt tot 80% op de beheerskosten besparen.
  • Toekomstbestendige architectuur: onpremise of in de cloud.

Graag zien wij jou op 18 en 19 september 2019 in de Jaarbeurs Utrecht! Schrijf je in via onderstaande button of ga voor meer informatie naar: https://www.bigdata-expo.nl/nl.