IoT Talks 2018


Datum:17-10-2018
Tijd:09:00 - 17:00 uur
Locatie:Onderzeebootloods, Rotterdam

Creating a Smarter World Together

Een slimme wereld betekent dat we ons concentreren op wat we het beste doen terwijl we ons aan elke situatie kunnen aanpassen, of je nu op vijf continenten of in vijf steden werkt. Het betekent een agile en flexibele aanpak hebben, met gebruik van zowel eigen experts als een zorgvuldig samengestelde partnerecosysteem.

Maar slimmer betekent ook beter: door groen te denken en onverschrokken te zijn. Dus niet alleen naar de toekomst leiden, maar de toekomst creëren terwijl we gaan. Met slim bedoelen we: lef genoeg om groot te denken, klein te beginnen en snel te schalen.

Wij creëren een slimmere wereld voor en met jou! Bij IoT Talks laten we dingen gebeuren; voor en met jou! We bespreken en wisselen ideeën uit ter inspiratie. We leren van onze fouten én onze successen uit het verleden. En maken samen de wereld slimmer.

Wil je weten hoe? Schrijf je dan nu via onderstaande button in voor Tele2 IoT Talks 2018. Een event wat je niet mag missen als IoT op je agenda staat. Axians is als sponsor aanwezig tijdens dit event en wij ontmoeten je dan ook graag op 17 oktober in Rotterdam. Je kunt je gratis inschrijven met de code AXIANS18.

Inschrijven

Klik hier voor het programma en de sprekers.