Introductie TimeXtender


Datum:24-11-2020
Tijd:10.00 uur
Locatie:Online

Organisaties hebben vandaag de dag met twee uitdagingen te maken: Ze verwerken méér data uit méér bronnen dan ooit en ze willen tijdige, duidelijke inzichten krijgen uit hun data. Het gecombineerde effect van deze uitdagingen legt een enorme druk op data engineers en analisten om efficiënt betrouwbare inzichten te leveren.

Snel de juiste data-inzichten en lage implementatie- en onderhoudskosten met TimeXtender

TimeXtender helpt jouw bedrijf de voordelen van automatisering, cloud en kunstmatige intelligentie (AI) beter te benutten met een moderne data estate voor analytics. Zo helpt de tool je om relevante data beter, sneller en gemakkelijker toegankelijk te maken voor iedereen die dit nodig heeft, van data scientist tot business user.

TimeXtender is een geautomatiseerde oplossing die data voorbereidt op analytics en AI met behulp van een flexibele toolset, in een veilige en schaalbare omgeving. Omdat de oplossing automatisch de vereiste code genereert hoef je minder tijd te besteden aan het bouwen van een data-infrastructuur, zodat je meer tijd overhoudt voor het bewaken van de datakwaliteit en het voldoen aan de business requirements.

Graag neem ik jou mee in de wereld van TimeXtender als datamanagementplatform.  Tijdens de introductiesessie gaan we in op de mogelijkheden van deze tool. Schrijf je snel in!

Wil je jezelf alvast inlezen? Download het nieuwe TimeXtender e-Book: Tijd is geld, dit geldt ook voor jouw data

Presentatie door

Wahyudi Vermeulen

Duur

1,5 uur

Heb je vragen over TimeXtender die je graag in de introductiesessie beantwoord wilt zien, dan kun je de vragen doorgeven aan Wahyudi Vermeulen via wahyudi.vermeulen@axians.com.