Industry Live Sessions


Datum:01-10-2020
Tijd:11.00 uur | 13.00 uur
Locatie:Online

Steeds meer organisaties worden zich bewust van de waarde van data. Ze willen data driven worden om zich op een slimme manier te onderscheiden in kwaliteit, prijs, productiviteit, voorspelbaarheid of snelheid. Of zelfs om geheel nieuwe – op data gebaseerde – producten en diensten te ontwikkelen. Een organisatie datagedreven maken, is echter niet eenvoudig. Hoe organiseer je dat? En wat heb je ervoor nodig? Op deze en nog veel meer vragen geven wij in oktober en november antwoord in een groot aantal virtuele ‘live sessions’ met zowel strategische als technische onderwerpen.

 Schrijf je in voor één of meerdere sessies en laat je informeren en inspireren door onze ervaren consultants!

 

 

Kick-off

Op 1 oktober starten we met een kick-off waarin we o.a. in gesprek gaan met Prof. Frans Feldberg van de Vrije Universiteit Amsterdam over hoe je data inzet voor de realisatie van nieuwe business modellen.


Industry Live Sessions

Gedurende de maand november verzorgen we namens Axians, Bostec en Actemium iedere dinsdag en donderdag een reeks sessies, voor organisaties die actief zijn in de industrie sector of aansluitend, waarin uitdagingen vanuit de digitale transformatie centraal staan.

Hoe connecteren we machines met elkaar? Hoe breng je IT en OT dichter bij elkaar en wat is de rol van cybersecurity? Kunnen we data inzetten voor het verhogen van kwaliteit? Kan ik met data onderhoud beter voorspellen? Allemaal vragen die we beantwoorden in de samenwerking tussen kennis vanuit de operatie, het proces en de IT.

Deze sessies duren max. 60 min en hebben een interactief karakter. Schrijf je alvast in voor jouw relevante sessies via de online agenda van het event.

Na inschrijving ontvang je ruim voor de sessie de link naar de online omgeving.