Leer. Inspireer. Daag jezelf uit! Volg een IBM Cognos training in de vakantie


Datum:23-08-2019
Tijd:Juli en augustus
Locatie:Zaltbommel

Heb jij al een beetje last van vakantiestress?  Zo gewend aan bezig zijn dat het vooruitzicht op geen stress je juist spanningen bezorgt…  Rondom de vakantie ondersteunen we je graag wat extra om door deze periode heen te komen.

Volg samen met je collega’s een training IBM Cognos Analytics Rapport Basis of IBM Cognos Analytics Self Service BI want de 3e cursist is in juli en augustus gratis!

Verbeter je kennis en kunde en volg één van onze succesvolle trainingen.  Dit zijn Nederlandstalige trainingen, gericht op de praktijk. Onze ervaren trainers beschikken over ruime praktijkervaring en geven onze trainingen hierdoor een extra dimensie. En als extra: je hebt nog 30 dagen na de training toegang tot de trainingsomgeving!

IBM Cognos Analytics Basis

In de IBM Cognos Analytics Rapport Basis training leer je de beginselen van de IBM Cognos Rapport module. Je leert eigen rapporten op alle mogelijke databronnen te ontwerpen en te bouwen. Deze rapportages kun je vervolgens via het webportaal van IBM Cognos Analytics beschikbaar stellen voor de rest van jouw organisatie. De uitgebreide mogelijkheden voor het ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden van professionele rapporten komen in deze training aan bod aan de hand van demo’s, workshops en praktijkvoorbeelden.

Datums
18, 19, 22 juli
19, 22 en 23 augustus

Locatie
Axians, Hogeweg 41, 5301 LJ Zaltbommel

 

IBM Cognos Analytics Self Service BI

In deze IBM Cognos Analytics Self Service BI training leer je hoe je de data interactief kunt analyseren, visualiseren en presenteren. Het analyseren van de data kan in IBM Cognos Analytics al op standaard rapporten en dashboards. De mogelijkheden voor het zelf visualiseren en analyseren van de data in de dashboard module komen in deze IBM Cognos Analytics Self Service BI training aan bod. We nemen je mee aan de hand van demo’s, workshops en praktijkvoorbeelden. Aan het eind van de training leer je hoe je de zelf ontwikkelde visualisatie kunt presenteren in de Story module.

Datum
25 juli

Locatie
Axians, Hogeweg 41, 5301 LJ Zaltbommel