Groots in Exact tour


Datum:13-05-2019
Tijd:Verschillend per sessie
Locatie:Delft, Den Haag, Rotterdam & Heteren

Wij zijn groots in Exact! En jij?

Axians is ‘Groots in Exact’. En jij als onze klant? Jij bent groots in joúw business. En wij zijn er trots op hier een bijdrage aan te mogen leveren met onze oplossingen! Zo trots, dat we je graag een kijkje achter de schermen bieden bij een aantal bijzondere relaties. Relaties die uitmuntend zijn in wat zij doen, mede met behulp van hun Exact Synergy omgeving, volledig geïntegreerde HRM oplossing of logistieke oplossing met Exact WMS. Hier vertellen we je graag meer over, want we weten zeker dat dit je zal inspireren!

Axians tourt door het land!

Na een C-Level event op maandag 13 mei, bezoeken wij van 14 tot en met 16 mei drie relaties in de logistieke branche, de publieke sector en de zakelijke dienstverlening die écht wat te vertellen hebben. Zij laten zien hoe zij succesvol zijn geworden en blijven – in jóuw branche. En jij bent uitgenodigd dit bij te wonen! Hieronder vind je vast een impressie van wat er komen gaat.

Het tourschema

Succesvol ondernemen in de toekomst’ – C-level event bij Exact in Delft, maandag 13 mei.
‘Een efficiënter logistiek proces en betere voorraadbeschikbaarheid’ – Sessie Logistiek en Productie bij POL in Heteren, dinsdag 14 mei
‘Hoe projecten volledig op elkaar inspelen met geïntegreerde software’ – Sessie Zakelijke Dienstverlening bij BeLife in Rotterdam, woensdag 15 mei
Hoe UBR de overheid sterker en slimmer maakt’ – Sessie Overheid bij UBR in Den Haag, donderdag 16 mei:

Zien we jou ook tijdens de ‘Groots in Exact’ tour?

Je bent van harte uitgenodigd voor de ‘Groots in Exact’ tour. Grijp deze unieke kans op een kijkje achter de schermen bij enkele indrukwekkende relaties. Schrijf je nu in of  bezoek onze Groots in Exact pagina voor meer informatie.