Fortinet & Axians: Digital Round Table voor Transport


Datum:08-12-2020
Tijd:10:00 - 11:30 uur
Locatie:Online

De wereld verandert in rap tempo; van digitale transformatie tot de Corona crisis en van een toename van IoT-toepassingen tot de groei van devices. Dit zorgt ervoor dat er kritisch wordt gekeken op welke wijze we nu werken, maar ook op welke wijze dit beter kan. Het is nu nog belangrijker om je medewerkers de mogelijkheid bieden om overal en altijd hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Hierdoor wordt de behoefte aan het juist beveiligen van data zonder downtime of dataverlies steeds groter. Cloudoplossingen en flexibele en innovatieve clouddiensten kunnen ‘het nieuwe werken’ perfect ondersteunen. Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat Security meer prioriteit krijgt?

De markt voor Internet of Things-toepassingen (IoT) en het gebruik van verschillende devices groeit explosief. Tegelijkertijd groeit de markt voor IoT toepassingen en het gebruik van verschillende devices. Hiermee neemt ook de hoeveelheid data enorm toe waardoor de behoefte aan betrouwbare data en security-groeit.

Samen met Fortinet organiseren wij op dinsdag 8 december de Digital Round Table: “Is de transport van data binnen mijn organisatie veilig?” Tijdens deze digitale kennissessie voor IT-beslissers werkzaam binnen de transport sector gaan we met elkaar in gesprek over deze uitdagingen. We geven je nieuwe inzichten en kansen door het delen van kennis en ervaringen. Deelname is kosteloos.

Voor wie is deze sessie interessant?
IT-beslissers werkzaam bij transport organisaties.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Op welke wijze behoud je het overzicht in de toename van IoT-toepassingen en devices binnen uw netwerk?
  • Hoe zorg je ervoor dat de toename van digitalisering veilig en betrouwbaar verloopt en hoe krijgt je inzicht en controle?
  • Hoe houd je grip op de toename van IT, IoT en OT-netwerken (bijvoorbeeld binnen het Warehouse)?
  • Wat betekent Cloud (SaaS) voor mijn organisatie nu en in de toekomst?

Vragen?
Neem contact op met Heliview via nathasja.lewerissa@heliview.nl of 076-800 60 03.
* Deze sessie wordt gefaciliteerd door Heliview.