De volgende stop in onze tour: Exact Live 2019!


Datum:02-10-2019
Tijd:08.30u - 18.00u
Locatie:Jaarbeurs Utrecht

In de week van 13 mei gingen wij op een tour door Nederland met onze Airstream, langs verschillende bijzondere relaties. Wij nodigden onze klanten uit om een kijkje in de keuken te nemen en inspiratie op te doen. Een zeer geslaagde week vol inspiratie.

De tour is echter nog niet ten einde! Op 2 oktober parkeren wij onze Airstream in de Jaarbeurs Utrecht voor Exact Live 2019. Gedurende deze dag zullen enkele bekende gezichten jou meer vertellen over hoe jij succesvol kunt zijn en blijven in jouw branche. Met o.a. Humberto Tan, prof. dr. ir. Ionica Smeets en Ali B, belooft het een inspirerende dag te worden.

Tijdens Exact Live zullen verschillende van onze klanten het podium nemen, waaronder Haarshop en AskRoger!, en laten zij zien hoe zij Groots in Exact zijn in samenwerking met Axians.

Kom jij ook? Check www.exactlive.nl voor het complete programma.

Beurssessie: “Hoe Haarshop.nl groeiambities realiseert door slimme aanpassingen in het logistieke proces”

Haarshop.nl – een van de grootste Nederlandse webshops in professionele haarverzorgingsartikelen – begon vijftien jaar geleden als zolderkamerproject. Toen gaandeweg de orderaantallen ‘explodeerden’ tot gemiddeld 750 orders per dag, moest er een oplossing komen om de groei bij te benen en orders tijdig bij klanten te krijgen. Extra mankracht erbij was geen optie, want het zorgde niet voor een evenredige versnelling van de werkzaamheden. De oplossing werd gevonden in het fysiek veranderen van het pickproces in combinatie met een slimme inrichting van de software van Exact en Axians. Wil je weten wat dit Haarshop.nl heeft opgeleverd? Kom naar deze sessie!

Schrijf je in en kom naar deze sessie

Beurssessie: “Hoe Ask Roger! zich door procesoptimalisatie kan richten op de best mogelijke klantervaring”

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor klanten van klanten. Met onder andere omnichannel communicatieoplossingen, integratie van data en toepassing van AI zorgen ze voor de meest verrassende concepten. Zo zetten zij zich, dag in en dag uit, in voor hun opdrachtgevers. Door de processen van lead tot factuur te optimaliseren met Exact Synergy, kunnen zij zich richten op hetgeen er écht toe doet: de best mogelijke klantcontact ervaring bieden. Met hun software kunnen ze optimaal aansturen op basis van de contracten. Ask Roger! vertelt je graag meer over de toegevoegde waarde van dit proces tijdens Exact Live. Zien we je tijdens deze sessie?

Schrijf je in en kom naar deze sessie