Data Driven Live Sessions


Datum:29-10-2020
Tijd:09.00 uur | 11.00 uur | 13.00 uur | 15.00 uur
Locatie:Online

Steeds meer organisaties worden zich bewust van de waarde van data. Ze willen data driven worden om zich op een slimme manier te onderscheiden in kwaliteit, prijs, productiviteit, voorspelbaarheid of snelheid. Of zelfs om geheel nieuwe – op data gebaseerde – producten en diensten te ontwikkelen. Een organisatie datagedreven maken, is echter niet eenvoudig. Hoe organiseer je dat? En wat heb je ervoor nodig? Op deze en nog veel meer vragen geven Axians en Bostec antwoord in een groot aantal virtuele ‘live sessions’ met zowel strategische als technische onderwerpen.

 Schrijf je in voor één of meerdere sessies en laat je informeren en inspireren door onze ervaren consultants!


Data Driven

Veel vraagstukken waar wij met onze klanten over praten, gaan over de stappen die nodig zijn om tot een datagedreven organisatie te komen waarin beslissingen niet op onderbuikgevoel worden genomen, maar onderbouwd zijn met slimme inzichten en voorspellingen. Er zijn talloze situaties te bedenken waarin data een bijdrage levert aan het verbeteren van bedrijfsprocessen, het (geautomatiseerd) nemen van besluiten of zelfs het ontwikkelen van geheel nieuwe informatieproducten. Denk aan het verhogen van de snelheid in de operatie, een betere regie in de keten, de bewaking van de kwaliteit van producten en diensten of een betere voorspelbaarheid in het onderhoud van assets. Voor de zorg, educatie, overheid, industrie, retail, logistiek etc.

Hoe pak je dat aan? Waar begin je? Hoe verzamel en integreer je alle beschikbare data en hoe lever je die in de juiste vorm aan medewerkers, klanten en systemen? Allemaal vragen die aan bod komen in een reeks van inspirerende presentaties.

Live Sessions

Op 1 oktober starten we met een kick-off waarin we o.a. in gesprek gaan met Prof. Frans Feldberg van de Vrije Universiteit Amsterdam over hoe je data inzet voor de realisatie van nieuwe business modellen.

De weken daarna zijn er live sessions op vaste tijdstippen op de dinsdag en donderdag, opgedeeld in twee tracks: 

  • Business Driven – Inspiratie rondom strategie en besluitvorming op de dinsdagen om 9:00, 11:00, 13:00 en 15:00.
  • Technology Driven – Informatie over platformen en methodieken op de donderdagen om 09:00, 11:00, 13:00 en 15:00.

Iedere sessie brengt je in maximaal 60 minuten op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen op een specifiek onderwerp en bevat praktijkvoorbeelden van klanten van Axians en Bostec. Tijdens de sessies kan je actief vragen stellen en interactie met de sprekers opzoeken, zo blijven we in dialoog met elkaar.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de voor jou relevante sessies via de online agenda van het event. Na inschrijving ontvang je ruim voor de sessie de link naar de online omgeving.

We verwelkomen je graag bij één of meerdere live sessions!