Axians Breakfast & Coffee


Datum:01-11-2018
Tijd:01, 08 of 15 november: 08.00 - 11.00 uur
Locatie:Eindhoven, Zwolle of Nieuwegein

De hoeveelheid data groeit in een hoog tempo. Steeds meer apparaten zoals industriële sensoren, wearables en slimme energiemeters genereren data. Maar de digitalisering zorgt ook voor een wildgroei aan ongestructureerde data. Al deze data biedt organisaties enorm veel kansen. Wij helpen organisaties deze kansen te benutten en de maximale waarde uit data halen. Herken jij je in de volgende vragen?

  • Hoe haal ik waarde uit mijn data en zet deze om naar voordelen voor mijn organisatie?
  • Hoe zorg ik voor een toekomstvaste data architectuur?
  • Moet ik nu wel of niet naar de cloud overstappen?

Volg dan onze sessie op 01, 08 of 15 november!
We nemen je mee in de mogelijkheden van het ontsluiten van data: van zowel kantoorapplicaties tot aan databronnen vanuit de fabriek zoals MES, SCADA, PLC en sensoren. Door kennis over data, modellen en voorspellende inzichten toe te voegen kunnen we slimmer, voorspelbaar en concurrerend voordeel behalen op gebieden als kwaliteit, planning en onderhoud. Daarnaast bespreken we de laatste ontwikkelingen op het gebied van SQL databases, Databricks tot de Azure cloudomgeving.

Programma

08.00 – 08.30 uur              Ontvangst
08.30 – 10.30 uur              Axians Breakfast & Coffee
10.30 – 11.00 uur              Vragen & afsluiting

Axians Breakfast & Coffee is een korte, krachtige en interactieve sessie van twee uurtjes met een kleine groep branchegenoten binnen de Nederlandse industrie (10-15 personen). Geniet van een vers ontbijtje en laat je bijpraten door Michel van Gelder (Data Scientist), Erwin de Kreuk (Business Consultant) en Leon de Ridder (Cliënt Manager). Om het zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij drie datums op drie verschillende locaties voor je gereserveerd.

Inschrijvingen zijn beperkt dus boek snel je plek!