Referenties

Filter referenties

- Branches -
- Oplossingen -

Allianz

Allianz was op zoek naar een pakket pakket waarmee ze dossiers konden digitaliseren. Toen we de mogelijkheden van Synergy zagen, bleek dat het ideale pakket.

Lees meer

Ask Roger!

Martin van der Graaf, Service Level Manager en intern applicatiebeheerder bij Ask Roger!, vertelt over de toegevoegde waarde van de software, het partnership met Axians en hun route naar succes.

Lees meer

BeLife

Samenwerken aan een vitalere wereld; dat is waar BeLife zich dagelijks voor inzet. Hiervoor hadden zij een sterk softwarepakket nodig met maatwerkmogelijkheden.

Lees meer

Cendris

We zochten een ERP pakket dat ons kon helpen met het automatiseren van processen, om zo efficiënt mogelijk uren en personeelsmutaties te registreren.

Lees meer

Conduent

Conduent nam Axians in de arm om alle HR-processen van de verschillende landen in één systeem onder te brengen. 'Het HR-proces is geautomatiseerd, dat bespaart ons tijd en geld.'

Lees meer

CycloMedia

CycloMedia implementeerde in samenwerking met Axians de softwareoplossingen ScanSys en Exact Synergy. Je leest hier wat het hen op heeft geleverd!

Lees meer

KNNS

Men is minder tijd kwijt aan het terugzoeken van documenten en afspraken. Medewerkers zijn veel efficiënter bezig, waardoor men tijd over houdt voor andere taken.

Lees meer

KPN Security

Dankzij de implementatie van Exact Synergy door Axians kan KPN Security nu zowel tijd als geld besparen met offertes maken en de gewenste groei doorzetten.

Lees meer

Kinly

"Met ITSM hebben we de flexibiliteit om processen aan te passen op onze dienstverlening" aldus Jeroen Beek, COO bij VisionsConnected.

Lees meer

Libéma

Met een sterk variërend personeelsbestand per seizoen had Libéma een schaalbaar maandmodel nodig. Exact Synergy en Axians boden de oplossing.

Lees meer
1 2