Referenties

Filter referenties

- Branches -
- Oplossingen -

BeLife

Samenwerken aan een vitalere wereld; dat is waar BeLife zich dagelijks voor inzet. Hiervoor hadden zij een sterk softwarepakket nodig met maatwerkmogelijkheden.

Lees meer

Conduent

Conduent nam Axians in de arm om alle HR-processen van de verschillende landen in één systeem onder te brengen. 'Het HR-proces is geautomatiseerd, dat bespaart ons tijd en geld.'

Lees meer

CycloMedia

CycloMedia implementeerde in samenwerking met Axians de softwareoplossingen ScanSys en Exact Synergy. Je leest hier wat het hen op heeft geleverd!

Lees meer

E-Zorg

Minder openstaande posten bij E-Zorg door automatisering van het proces E-Zorg B.V. levert als dochteronderneming van KPN veilige ICT-oplossingen, specifiek gericht op de zorg sector. De diensten zijn specifiek ingericht voor zorgverleners en aanbieders van zorgapplicaties en vanaf elke locatie...

Lees meer

Libéma

Met een sterk variërend personeelsbestand per seizoen had Libéma een schaalbaar maandmodel nodig. Exact Synergy en Axians boden de oplossing.

Lees meer

MEE Plus

Dienstverlener in de zorg, MEE Plus, besteedt haar IT uit aan Axians. Het nieuwe ERP-systeem van Axians zorgde voor meer efficiëntie.

Lees meer

MeeVivenz

“Met de business app zijn medewerkers van MEEVivenz altijd en overal op een laagdrempelige manier verbonden” MEEVivenz is als gevolg van meerdere fusies en samenwerkingen continu in ontwikkeling. Dat heeft uiteraard impact op medewerkers en hun werkzaamheden. “Er is veel...

Lees meer

NPB Media

Overzichtelijk informatiebeheer zorgt bij NPB Media voor meer capaciteit, tijdswinst en managementinformatie. Lees hier hoe dit resultaat is bereikt.

Lees meer

QSight IT

Dankzij de implementatie van Exact Synergy door Axians kan QSight IT nu zowel tijd als geld besparen met offertes maken en de gewenste groei doorzetten.

Lees meer

Technetix

Met Exact Synergy en de Solution Builder van Axians heeft Technetix inmiddels al diverse bedrijfsprocessen vergaand geoptimaliseerd.

Lees meer
1 2