Referenties

Filter referenties

- Branches -
- Oplossingen -

Ask Roger!

Martin van der Graaf, Service Level Manager en intern applicatiebeheerder bij Ask Roger!, vertelt over de toegevoegde waarde van de software, het partnership met Axians en hun route naar succes.

Lees meer

BeLife

Samenwerken aan een vitalere wereld; dat is waar BeLife zich dagelijks voor inzet. Hiervoor hadden zij een sterk softwarepakket nodig met maatwerkmogelijkheden.

Lees meer

Cendris

Cendris vertelt over het jarenlange partnership met Axians en de wijzigingen in hun Exact systeem door de jaren heen.

Lees meer

Conduent

Conduent nam Axians in de arm om alle HR-processen van de verschillende landen in één systeem onder te brengen. 'Het HR-proces is geautomatiseerd, dat bespaart ons tijd en geld.'

Lees meer

CycloMedia

CycloMedia implementeerde in samenwerking met Axians de softwareoplossingen ScanSys en Exact Synergy. Je leest hier wat het hen op heeft geleverd!

Lees meer

E-Zorg

Minder openstaande posten bij E-Zorg door automatisering van het proces E-Zorg B.V. levert als dochteronderneming van KPN veilige ICT-oplossingen, specifiek gericht op de zorg sector. De diensten zijn specifiek ingericht voor zorgverleners en aanbieders van zorgapplicaties en vanaf elke locatie...

Lees meer

Libéma

Met een sterk variërend personeelsbestand per seizoen had Libéma een schaalbaar maandmodel nodig. Exact Synergy en Axians boden de oplossing.

Lees meer

MEE Plus

Dienstverlener in de zorg, MEE Plus, besteedt haar IT uit aan Axians. Het nieuwe ERP-systeem van Axians zorgde voor meer efficiëntie.

Lees meer

NPB Media

Overzichtelijk informatiebeheer zorgt bij NPB Media voor meer capaciteit, tijdswinst en managementinformatie. Lees hier hoe dit resultaat is bereikt.

Lees meer

Profinn

“Dankzij Synergy werkt Profinn écht samen en loopt hun vastgoedmanagement als een trein” Vastgoedbeheerder Profinn werkt al 6 jaar met Exact Synergy aangevuld met de Solution Builder van Axians. “Exact Synergy ondersteunt de keyprocessen op een manier die ons verder...

Lees meer
1 2