Weet binnen één dag of je het maximale uit jouw Exact applicatie haalt

In het dagelijkse leven is monitoring heel gebruikelijk. Veel mensen gebruiken hun smartphone of sporthorloge voor het meten van gerelateerde KPI’s zoals snelheid, hartslag en verbruikte calorieën. Maar nog een ander mooi voorbeeld van dagelijkse monitoring is de connected car. Hierbij is je auto verbonden met internet zodat je zaken als brandstofverbruik, rijgedrag en de technische staat van je auto kan meten. Dit maakt het mogelijk om storingen sneller op te sporen en meer uit je auto te halen.

Maar waarom monitoren veel organisaties dan niet frequent de gezondheid van hun belangrijkste bedrijfsapplicaties? Dit is essentieel om je bedrijfsvoering efficiënt en effectief te laten verlopen.

 

 

Exact Optimalisatie Scan

Wil je op een laagdrempelige manier inzicht krijgen in de performance van jouw bedrijf applicaties? Kies dan voor de Exact optimalisatie scan. Met deze scan beoordelen wij je Exact Synergy en/of Exact Globe applicatie op een aantal vaste punten. Zo weet je precies hoe jouw Exact applicatie ervoor staat en of je het maximale uit jouw applicatie haalt.

Een consultant van Axians analyseert jouw Exact omgeving en voert de volgende acties uit:

  • Met monitoringsoftware lezen wij de logs uit van jouw Exact applicatie.
  • Resultaten worden geanalyseerd. Hierbij leggen we een verband tussen meldingen uit het log en mogelijke technische- en functionele issues.
  • Onderzoek naar het dagelijks gebruik van jouw applicatie. Dit doen we door de functionele handelingen en gemiddelde laadtijd in kaart te brengen. Hiermee wordt meer inzicht verkregen in de performance.

Het resultaat

Binnen een dag ontvang je van ons een onderzoeksrapport met antwoorden op vragen omtrent de kwaliteit en toekomstbestendigheid van je Exact applicatie. In een overzichtelijk adviesrapport staan
concrete handvatten om direct aan de slag te gaan met de aanbevelingen en verbetervoorstellen voor je Exact omgeving. Uiteraard is het mogelijk dat we je daarbij ondersteunen.

Wat kan je verwachten?

Het uitvoeren van de standaard Exact Optimalisatie Scan en het adviesrapport is gratis. Indien je gebruik wilt maken van één van onderstaande uitgebreide checks dan kan hiervoor mogelijk een meerprijs worden gerekend. Uiteraard wordt dit vooraf besproken.

 

Haal jij het maximale uit jouw Exact applicatie?

De Exact Optimalisatie Scan geeft het antwoord! Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.