Exact projectmanagement en urenregistratie software

Met onze urenregistratie software op basis van Exact Synergy kun je zaken slim digitaliseren, stroomlijn je processen, voorkom je fouten en bespaar je veel tijd. Waardevolle tijd die je dan weer kunt investeren in jouw klanten!

Voordelen van Exact urenregistratie software

✓ Efficiënte project planning
✓ Meer inzicht in de voortgang van projecten
✓ Eenvoudig factureren
✓ Overal en wanneer je wilt uren registreren

Onze referenties

Niets is waardevoller dan een tevreden klant. Bekijk hier onze referenties en lees hun verhalen.

Bekijk onze referenties

Belangrijkste onderdelen van Exact urenregistratie software

Overzichtelijke planning en urenregistratie

Door je administratie te integreren met Exact Synergy wordt het plannen en registreren van uren eenvoudiger dan ooit tevoren! Dankzij een overzichtelijk planbord maak je een efficiënte planning die geïntegreerd is met de urenregistratie. Vanuit dit planbord kun je medewerkers inplannen op basis van vaardigheden, functie of afdeling. Doordat je inzicht krijgt in beschikbare capaciteit optimaliseer je eenvoudig de bezettingsgraad. Zo weet je te allen tijde dat je het optimale uit je business haalt.

Voor jouw medewerkers ligt het voordeel in de eenvoud van de urenregistratie. Zij kunnen eenvoudig gewerkte uren invoeren in een mobiele app op hun smartphone of tablet, maar ook via de browser applicatie op de laptop of computer. Doordat medewerkers dagelijks gemaakte uren invoeren krijg je automatisch meer inzicht in de voortgang van een project en kun je tijdig ingrijpen wanneer een project uitloopt of extra mankracht vereist.

Snelle en accurate facturatie

Dankzij Exact PSA (Exact Professional Services) kun je correct en snel factureren. Het is eenvoudig om actuele rapportages te draaien, zodat je continu inzicht hebt in de kosten, opbrengsten, marges en projectvoortgang. En kun je gemakkelijk je budgetten bewaken. Facturatie is eenvoudiger dan ooit door de integratie met urenregistratie. Je bespaart veel tijd en voorkomt fouten doordat ingevoerde kosten en uren na goedkeuring automatisch in de financiële administratie worden opgenomen.

Efficient project management

De kracht van onze urenregistratie en projectmanagement software zit hem in de geïntegreerde aanpak. Alle processen in jouw organisatie worden namelijk ondergebracht in je ERP systeem, waardoor alle afspraken en informatie op één centrale plek staan. Hiermee creëer je efficiëntie doordat bijvoorbeeld de overdracht tussen sales en de projectorganisatie soepeler verloopt. Het wordt eenvoudiger om volgens afspraak te leveren doordat alle relevante informatie per project gebundeld is. En ook aan de facturatie is gedacht!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over Exact PSA voor jouw urenregistratie en projectmanagement? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!