Exact projectmanagement en urenregistratie software

Besteed jij veel tijd aan het handmatig registreren en controleren van jouw uren? Zonde van je tijd, toch? Je wilt namelijk zoveel mogelijk tijd besteden aan datgene waar jouw klanten je voor waarderen. Dat betekent geen tijd verliezen aan administratieve taken. Met de urenregistratie software van Exact kun je zaken slim digitaliseren, stroomlijn je processen, voorkom je fouten en bespaar je veel tijd. Waardevolle tijd die je dan weer kunt investeren in jouw klanten!

Overzichtelijke planning en urenregistratie 

Door de administratie te koppelen met Exact wordt het plannen en registreren van uren eenvoudiger dan ooit tevoren! Dankzij een overzichtelijk planbord maak je een efficiënte planning die geïntegreerd is met de urenregistratie. Je kunt vanuit dit planbord medewerkers inplannen op basis van vaardigheden, functie of afdeling. Doordat je inzicht krijgt in beschikbare capaciteit optimaliseer je eenvoudig de bezettingsgraad. Zo weet je te allen tijde dat je het optimale uit je business haalt. 

Voor jouw medewerkers ligt het voordeel voornamelijk in de urenregistratie. Zij kunnen namelijk eenvoudig de gewerkte uren invoeren in een urenregistratie app op hun smartphone of tablet, maar ook via hun laptop of computer via de browser applicatie. Doordat medewerkers dagelijks de gemaakte uren invoeren krijg je automatisch meer inzicht in de voortgang van een project en kun je tijdig ingrijpen wanneer een project uitloopt of extra mankracht vereist is.

Snelle en accurate facturatie

Dankzij Exact PSA (Exact Professional Services) kun je correct en snel factureren. Het is eenvoudig om actuele rapportages te draaien, zodat je continu inzicht hebt in de kosten, opbrengsten, marges en projectvoortgang. Zo kun je gemakkelijk je budgetten bewaken. Facturatie is eenvoudiger dan ooit door de integratie met urenregistratie. Je bespaart veel tijd en voorkomt fouten doordat ingevoerde kosten en uren na goedkeuring automatisch in de financiële administratie worden opgenomen. 

Efficient project management

De kracht van onze urenregistratie en projectmanagement software zit hem in de geïntegreerde aanpak. Alle processen in jouw organisatie worden namelijk ondergebracht in je ERP systeem, waardoor alle afspraken en informatie op één centrale plek staan. Hiermee win je veel aan efficiëntie doordat bijvoorbeeld de overdracht tussen sales en projectorganisatie soepeler verloopt. Het wordt eenvoudiger om volgens afspraak te leveren doordat alle relevante informatie per project gebundeld is. En ook aan de facturatie is gedacht!

Voordelen van Exact urenregistratie software

✓  Overal en wanneer je wilt uren registreren
Medewerker voeren eenvoudig uren in via een mobiele app op de telefoon of via de laptop. Dit versnelt het proces enorm. 

✓ Efficiënte project planning
Doordat je inzicht krijgt in de beschikbare capaciteit optimaliseer je eenvoudig de bezettingsgraad van afdelingen en medewerkers.

✓  Meer inzicht in de voortgang van projecten
Doordat alle informatie over projecten op één overzichtelijke, gebruiksvriendelijke plek staat heb je altijd inzicht in de status van de lopende projecten.

✓  Snelle facturatie
Door de administratie te koppelen met de urenregistratie worden facturen automatisch opgesteld en hoef jij niet meer handmatig de uren op een factuur te controleren.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten over Exact PSA voor jouw urenregistratie en projectmanagement?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!