Van aanvraag tot betaling volledig in controle met geïntegreerde inkoopsoftware

Waarom zou je bijvoorbeeld uren inzetten om inkomende facturen te controleren? Als het proces aan de voorkant strak en goed is ingeregeld, is dat helemaal niet meer nodig! Daarnaast voorkom je budgetoverschrijdingen en houd je continu overzicht over verplichtingen en betalingen.

Axians wil organisaties helpen efficiënter te werken. Vanuit dat opzicht hebben we de inkoopmanagement software module voor Exact Synergy ontwikkeld, genaamd Xtended P2P. Deze Purchase to Pay (P2P) oplossing ondersteunt de gehele cyclus van aanvraag tot betaling, volledig geïntegreerd binnen Exact Synergy. Voorkom budgetoverschrijdingen en houd continu overzicht over verplichten en betalingen. Zo betaal je niet meer dan afgesproken en zorg je voor een eenvoudig autorisatieproces waardoor kosten altijd goedgekeurd zijn.

Voordelen van Xtended Purchase to Pay (Xtended P2P)

✓ Minder administratieve handelingen
✓ 360 graden inzicht in inkoopstatus
✓ Grip en controle
✓ Factuurmatching

Onze referenties

Niets is waardevoller dan een tevreden klant. Bekijk hier onze referenties en lees hun verhalen.

Bekijk onze referenties

Belangrijkste onderdelen van Xtended P2P

Automatisch een seintje door geïntegreerde procesflow

De geïntegreerde procesflow van onze Purchase to Pay oplossing zorgt dat betrokkenen automatisch geïnformeerd worden om de juiste actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een aanvraag goedkeuren, een bestelling plaatsen of een levering accorderen.

Factuurmatching met Robotic Accounting

Een onderdeel van Xtended P2P is Scan Sys ImageCapture for Invoices. Deze intelligente scan- en herkensoftware maakt je digitale en papieren facturen eenvoudig onderdeel van het Procure to Pay proces. Met onze inkoopsoftware match je eenvoudig inkoopfacturen met afgesloten inkoopcontracten. Je bepaalt zelf welke afwijkingen acceptabel zijn, waarna de geautomatiseerde verwerking van inkoopfacturen bestellingen en de ontvangst van goederen worden gematcht. Is er een match? Dan wordt de factuur automatisch geboekt zonder dat er mankracht aan te pas komt. Op deze manier is het beoordelen en corrigeren alleen nodig bij facturen met grote afwijkingen, waarvan je automatisch een melding krijgt. Meer facturen boeken in minder tijd; het is mogelijk met de inkoopsoftware module Xtended P2P.

Continu inzicht

Je hebt altijd inzicht in de status van aanvragen, bestellingen of leveringen. Budgethouders hebben continu inzicht in beschikbare budgetruimte en krijgen inzicht in de inkoopfactuur.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten over Xtended P2P voor de verdere automatisering van jouw inkoop processen?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!