Van operationeel naar strategisch met Xtended HRM

Ben jij als HR professional vooral bezig met administratieve taken afhandelen? Heb jij een stapel documenten op je bureau die ondertekend moeten worden en uitgebreide Excel bestanden om de status van verzoeken en taken bij te houden? Naast tijdrovend is deze manier van werken foutgevoelig, heb je weinig controle en is er een gebrek aan inzicht voor jou als professional. Met onze HR software op basis van Exact Synergy, Xtended HRM, is dit verleden tijd en kun jij je richten op zaken die er écht toe doen!

Met onze HRM module voor Exact worden de taken rondom instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers geautomatiseerd. Zo houd je meer tijd over voor persoonlijk contact met je medewerkers en het doorontwikkelen van hun talenten. Want jouw personeel is je meest waardevolle kapitaal, dus die wil je binnenhouden en blijven stimuleren! Daarnaast worden binnen Xtended HRM operationele zaken efficiënt vastgesteld, waardoor je over alle HRM data beschikt om als strategisch business partner op te treden binnen jouw organisatie.

E-book: De verschuivende rol van HRM

Als HR professional wil je vragen als ‘Wat is ons verzuimpercentage?’, ‘Hoe staat dit in verhouding tot de norm op dit gebied?’ en ‘Hebben we voldoende potentieel in huis om ook over drie jaar succesvol te zijn?’ kunnen beantwoorden. Om de directie van écht goed advies te voorzien en strategisch HRM te bedrijven, moet je jouw data dan ook paraat hebben. Meer over de toegevoegde waarde van data-driven HRM en hoe jij dit kunt realiseren lees je in ons e-book.

Laat je inspireren!

Belangrijkste onderdelen Xtended HRM

Geautomatiseerde in-, door- en uitstroomprocessen
Xtended HRM optimaliseert de in-, door-, en uitstroomprocessen binnen jouw organisatie. Door checklists voor in- en uitdiensttreding vergeet je nooit meer zaken te regelen voor je medewerker. Uiteraard krijg je ook automatische meldingen bij belangrijke aangelegenheden, zoals wanneer een contract bijna afloopt of een training is afgerond. Door de ingebouwde performancecyclus hebben jij en je medewerker snel zicht op zijn of haar ontwikkeldoelen, wat talentmanagement een stuk eenvoudiger voor jou maakt!

HRM dashboards
Op elk moment van de dag zicht op je ken- en stuurgetallen? Met de geïntegreerde HRM dashboards heb jij direct toegang tot belangrijke en actuele informatie zoals ziektepercentages of de gemiddelde in- en uitstroom.

Salarisadministratie
Xtended HRM integreert met de salarisverwerkingsmodule van Exact Globe. Vanuit het in-, door- en uitstroomproces worden automatisch salariscomponenten aangemaakt waardoor je salarisadministratie volledig in-house kunt voeren.

Digitaal ondertekenen
Met de digitale ondertekening module kan je officiële documenten volledig rechtsgeldig en digitaal afhandelen helemaal binnen Exact Synergy. Je kunt documenten laten ondertekenen door medewerkers en tekenbevoegden in jouw organisatie. Versnelde processen én minder papiergebruik! Grip op je ondertekenproces: binnen 3 minuten heb je een rechtsgeldig getekend document retour welke automatisch gekoppeld wordt aan de juiste kaart in jouw ERP systeem.

Voordelen Xtended HRM

✓  Strategisch management informatie verkrijgen 
Op verschillende niveaus zijn uitgebreide rapportages mogelijk. Deze geven jou de inzichten die je nodig hebt om als HR professional écht toegevoegde waarde te leveren.

✓  Meer tijd voor service aan medewerkers 
De geautomatiseerde administratie en employee selfservice functionaliteiten besparen je veel tijd. Zo kun je je richten op de ontwikkeling van medewerkers, zodat zij optimaal kunnen blijven presteren en ze minder snel geneigd zijn om een andere uitdaging te zoeken.

✓  Controle en inzicht in het HR-proces 
Dankzij de geautomatiseerde workflow weet je precies wat de status is van taken die binnen een proces moeten worden uitgevoerd.

✓  Vooruit kijken 
De rapportagemogelijkheden geven je inzicht in trends en ontwikkelingen. Je kunt deze analyseren en gebruiken om diverse verbeteringen in je HR-beleid door te voeren.

In de brochure hiernaast lees je hier meer over!

Voor HR professionals, door HR professionals

Onze HRM software op basis van Exact is ontworpen in samenwerking met Robidus. Als specialisten op het gebied van sociale zekerheid, weten zij als geen ander wat je wel en niet nodig hebt in een gestroomlijnde HR oplossing. Samen met Robidus hebben we gekeken welke standaard processen geautomatiseerd konden worden, waarmee de regie bij de medewerker wordt gelegd. Zo kan je jezelf als HR professional richten op zaken die er echt toe doen: je medewerkers en het strategisch beleid.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten over Xtended HRM voor het verder optimaliseren van jouw HR processen binnen Exact Synergy?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!