De business software voor ICT Bedrijven

CaseNext ICT is business software speciaal voor ICT bedrijven waarbij niet het proces maar de klantcase centraal staat. Hiermee stap je over van het traditionele proces denken naar case denken en ben je beter in staat het dynamische en adhoc karakter van de hedendaagse ICT dienstverlening te ondersteunen. Wij geloven erin dat met onze ITIL software medewerkers met 360° inzicht de volledige controle houden over de bedrijfsvoering en klantcontacten. Het is onze overtuiging dat dit zich vertaalt in een sterke performance en gedenkwaardige klantervaringen.

Voordelen van CaseNext ICT

✓ Werk snel en slagvaardig
✓ Optimale samenwerking tussen afdelingen
✓ Doelgerichte communicatie
✓ Stuur op resultaat met dashboards

Referentie KPN Security

“Het werkt allemaal een stuk sneller en het is veel minder foutgevoelig. Daardoor is onze efficiency enorm verbeterd.”

Lees de volledige case

Wil je weten wat CaseNext voor jou organisatie kan betekenen?

CaseNext is dé business software voor ICT bedrijven. Meer informatie over CaseNext vind je op onze speciale CaseNext website.

Bekijk meer informatie over CaseNext

E-book: De beste klantbeleving begint bij jezelf

Met de verschuiving naar de cloud en de opkomst van AI, big data en IoT zijn er tal van nieuwe kansen in de markt waar jij als IT organisatie op in kunt spelen. Dit moet ook wel, want klanten verwachten en eisen terecht steeds meer van jou als dienstverlener! Hoe zorg je dat jij in de veranderende IT-markt met de tijd mee kunt bewegen én de beste service blijft bieden aan je klanten? Wij vertellen je in dit e-book meer over de manier waarop je de klantbeleving optimaal kunt waarborgen door jouw interne processen te verbeteren.

Download het E-book