Doe onvoorstelbare dingen met je data

Qlik Sense geeft data superkrachten. Combineer al je databronnen, maak snel en gemakkelijk inzichten en deel deze met anderen!

Qlik Sense is een nieuwe generatie Self Service Data Visualisatie en Analytics applicatie. Hiermee kun je niet alleen snel en gemakkelijk visualisaties en dashboards maken, maar ook zelf met een paar klikken data toevoegen zonder dat kennis van programmeren vereist is.

Je krijgt toegang tot krachtige, flexibele en gepersonaliseerde data analyses en kunt via je computer, tablet of mobiel overal en altijd samenwerken. Dit terwijl de oplossing volledig voldoet aan normen voor databeveiliging en governance.

Met Qlik Sense kun je:

  • razendsnel je eigen visualisaties maken;
  • data tot in de kleinste details analyseren;
  • direct nieuwe verbindingen tussen data leggen;
  • kansen vanuit verschillende hoeken belichten;
  • via je computer, tablet of mobiel overal en altijd samenwerken.

Integratie

Analytics heeft vaak de meeste impact wanneer het direct vanuit een bestaand en bekend systeem kan worden gebruikt. Dashboards en visualisaties, maar ook individuele KPI’s kunnen eenvoudig interactief geïntegreerd worden in andere softwarepakketten, zoals Exact Synergy. Zodat je over de juiste informatie beschikt op de momenten dat je het nodig hebt.

Qlik Sense maakt hiervoor gebruik van moderne web technologieën en biedt daarmee de mogelijkheid om bestaande applicaties in de organisatie uit te breiden met verschillende vormen van dashoards, KPI’s en analyses. Bijzonder handig!

Governance QuickStart voor Qlik Sense

Hoe wordt Qlik Sense gebruikt binnen de organisatie? Wie zijn de belangrijkste gebruikers en welke dashboards worden veel bekeken? Heb ik nog voldoende licenties? Is de data op tijd en correct geladen? Zijn er wellicht hardware-zaken die aandacht verdienen? En hoe weet ik dat op tijd? Het antwoord op deze vragen krijg je met het Axians Governance Dashboard voor Qlik Sense.

Deze Qlik App geeft inzicht in het gebruik van Qlik Sense, maar constateert ook onregelmatigheden. Hierover wordt je geïnformeerd op het Dashboard maar ook per e-mail. Op deze manier heeft Applicatiebeheer grip en zicht op de belangrijkste governance parameters, zodat jij en andere gebruikers nooit voor vervelende verrassingen komen te staan.

 

Terug naar de pagina Analytics voor Exact