Analytics voor Exact: meer inzicht leidt tot betere resultaten

Met onze slimme analytics oplossingen voor Exact zijn dashboards, analyses en rapportages razendsnel en tot op detailniveau beschikbaar, waar en wanneer jij dat wilt. Zo krijg je snel antwoord op vragen en kun je onderbouwde beslissingen nemen. Het resultaat? Betere bedrijfsprestaties, minder kosten en meer winst.

Voordelen van Analytics voor Exact

✓ Neem beslissingen op basis van betrouwbare en actuele informatie
✓ Snel inzicht in financiën, productiviteit en projecten door handige dashboards
✓ Belangrijkste informatie direct beschikbaar voor iedereen in de organisatie

Referentie HFB Groep

“Qlik Sense biedt ons nu al meer mogelijkheden dan we verwacht hadden. We weten zeker dat we een goede keuze hebben gemaakt. Voor nu, maar ook over 3 jaar en over 5 jaar.”

Bekijk de video

Belangrijkste onderdelen van Analytics voor Exact

De klik tussen Exact en Qlik

Flexibel, procesgedreven en intuïtief. Deze kernwaarden maken de klik tussen Exact en Qlik als vanzelfsprekend. Toegankelijkheid van de data uit jouw Exact omgeving wordt met het Qlik Sense platform zonder moeite geregeld. Wil je een statisch dashboard? Wil je een volledige Self Service analyse omgeving? Wil je bedrijfs KPI’s direct in jouw Synergy Workspace zichtbaar maken voor alle gebruikers? Het kan allemaal!

De flexibiliteit die Exact en Qlik samen bieden past in iedere organisatie en is geschikt voor iedere gebruiker. Onze QuickStarts helpen je om sneller met data en informatiebehoefte aan de slag te kunnen. En het mooie is, het is eenvoudig zelf in te richten. Wij zorgen ervoor dat jouw data juist, up-to-date en veilig is. Hierna kun je binnen een dag zelf aan de slag met analytics.

BI QuickStarts voor Exact

Speciaal voor Exact gebruikers heeft Axians templates ontwikkeld waarmee je snel aan de slag kunt met analytics. De rapportages zijn compleet, juist en up-to-date doordat gebruik wordt gemaakt van gevalideerde data uit jouw Exact omgeving.

Handige dashboards met bekende kengetallen, trendgrafieken en detailoverzichten geven je snel inzicht. Deze informatie is direct in Exact Synergy en via de analytics hub van Qlik Sense beschikbaar. Dankzij de signaleringsfunctie kun je tijdig en accuraat bijsturen.

Meer informatie over de BI QuickStarts van Axians

Qlik Sense

Qlik stelt gebruikers in staat om op innovatieve wijze beslissingen te nemen. Qlik Sense is een nieuwe generatie Self Service Data Visualisatie en Analytics applicatie. Hiermee kun je niet alleen snel en gemakkelijk visualisaties en dashboards maken, maar ook zelf met een paar klikken data toevoegen zonder dat kennis van programmeren vereist is.

Je krijgt toegang tot krachtige, flexibele en gepersonaliseerde data analyses en kunt via je computer, tablet of mobiel overal en altijd samenwerken. Dit terwijl de oplossing volledig voldoet aan normen voor databeveiliging en governance.

Lees hier meer informatie over Qlik Sense

Nieuwsgierig geworden?
Wij adviseren je graag over de kansen en mogelijkheden van Analytics voor Exact! Neem contact op via onderstaand formulier.