Blijf innoveren door in controle te zijn

Veel industrieën zijn onderhevig aan verandering als gevolg van de digitalisering en de ingenieurs & architecten branche is hierop geen uitzondering. Steeds weer nieuwe technologische mogelijkheden zorgen dat meer en meer disciplines, zoals bijvoorbeeld bio- en/of software engineering samenkomen in één project. Externe leveranciers zijn dan ook steeds belangrijker en de bijdrage van de klant of opdrachtgever is vaak aanzienlijk. Het is belangrijker dan ooit dit in goede banen te kunnen leiden om van budget tot realisatie in controle te zijn van projecten. Zo houd je ruimte voor innovatie en de creatie van nieuwe zaken.

Voor ingenieurs & architecten organisaties levert Axians Plug and Play business software die je verzekert van een optimale ondersteuning van jouw relatie-, medewerkers- en projectbeheer. Snel inzetbaar en allemaal volledig met elkaar te integreren voor een volledig 360 graden inzicht.

Inzet van business software helpt ingenieurs & architecten

✓  Verhogen van omzet en winst 
Verbind je groeistrategie met projectmethoden om winstgevender te worden.

✓  Garanderen van succesvolle projecten
Lever complexe projecten binnen strakke tijdschema’s, binnen bereik en binnen budget.

✓  Inzicht verkrijgen om risico’s te beheren
Begrijp je financiën, mensen en projecten om veranderingen en risico’s te beheren.

Plug & Play your Business

Door jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening zijn Plug & Play your business oplossingen ontstaan. Plug & Play staat voor heldere en snelle software implementaties waarin de factor mens een belangrijke rol speelt. Er is ten slotte geen project zonder intensieve samenwerking. Weet wat je aanschaft, tegen welke prijs. Korte doorlooptijden zodat de impact op de dagelijkse bedrijfsvoering minimaal is.