Het succesvol leveren van ICT-diensten is complex, maar dat weet jij als IT-organisatie als geen ander. Een constante factor hierin is de tevredenheid van jouw klanten en de verwachtingen die zij hebben van jou als dienstverlener. De beleving van je klanten hangt af van verschillende factoren. Je kunt hierbij denken aan jouw reactiesnelheid en servicegerichtheid, maar ook duidelijkheid over gemaakte de afspraken is van belang. Als jij zelf duidelijk creëert onder jouw eigen werknemers, zorg je dat er geen verwarringen ontstaan waar de klant de dupe van kan zijn. Dankzij onze vele jaren ervaring met ICT-processen bij onze klanten, kennen wij de behoeftes en irritaties in jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Als grootste Exact partner voor de ICT-markt, helpen wij je 360° klantinzicht te creëren. Hiermee houd jij volledige controle over jouw bedrijfsvoering en klantinteracties. Dit vertaalt zich in gedenkwaardige klantervaringen en een beter bedrijfsresultaat. Met onderstaande kennisartikelen willen wij jou vast te inspireren en stof tot nadenken te geven.

5 irritaties van iedere IT-organisatie

Als IT-organisatie heb je dagelijks contact met je klanten, wie je natuurlijk zo goed mogelijk wil bedienen. Echter kunnen interne zaken wel eens roet in het eten gooien. In dit blogartikel behandelt Ragnar 5 irritaties waarin iedere IT organisatie zich zal herkennen!

Lees meer

De beste klantbeleving begint bij jezelf

Als organisatie wil jij dat jouw klanten tevreden zijn en blijven. Maar wat als dit niet zo is, wat is hier de oorzaak van? Vaak begint het probleem bij jezelf. Je leest in dit e-book hoe jouw interne processen impact hebben op de klantbeleving.

Lees meer

De grootste Exact partner voor ICT-organisaties

Exact is een marktleider op het gebied van business software in de Benelux. Zij staan vooral bekend om hun boekhoudsoftware, maar automatiseren ook financiële, HRM en CRM processen met hun ERP-oplossing Exact Synergy. Als trotse Exact partner borduren wij voort op dit ERP-systeem met onze eigen software. Met de ICT-markt als focus, hebben wij op basis van best practices verschillende oplossingen ontwikkeld die het werk voor jou nóg makkelijker maken. We automatiseren standaardprocessen, zorgen dat alle verschillende afdelingen optimaal samen kunnen werken en creëren 360° inzicht. Zo proberen we jou zo volledig mogelijk te ontzorgen zodat jij je kunt richten op hetgeen voor jou belangrijk is.

Deze merken kozen ook voor de oplossingen van Axians

Alle disciplines in huis om jouw succes te garanderen

Axians heeft alle kennis en kunde in huis om jouw organisatie te helpen groeien. Naast ons partnership met Exact, hebben wij verschillende zusterorganisaties met allen hun eigen expertise. Zo hebben wij op ieder vraagstuk een gepast antwoord. Samen met onze klanten verbeteren we het leven van mensen. Om de wereld slimmer te maken en vooruit te helpen, ondersteunt en adviseren wij jou op het gebied van ICT; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Of je nu aan de slag wil met Business Intelligence, een nieuwe IT-infrastructuur nodig hebt of je bedrijfsprocessen wil optimaliseren: bij Axians helpen we je verder. Samen zorgen we dat jij succesvol kunt worden én blijven.

CaseNext: de software voor ICT-bedrijvenWIl jij een koploper blijven in de ICT-branche en je klant nog beter kunnen bedienen? Met CaseNext van Axians zet jij de volgende stap in automatisering.Ontdek CaseNext voor ICT