Vrijwel iedere organisatie heeft behoefte aan personeel. Met een recordaantal openstaande vacatures is er een schrijnend tekort aan vakkundige mensen. De vraag naar flexibele inzet van de juiste mensen heeft mede daardoor een explosieve groei doorgemaakt. Zo’n explosieve groei is natuurlijk fantastisch, maar als detacheerder is het van cruciaal belang om deze groei beheersbaar te houden. Hierbij speelt voorspelbaarheid van omzet, kosten en cashflow in de toekomst de hoofdrol.

Als detacheerder bevind je jezelf in een dynamische markt, waar verschillende detacheringsvormen bestaan. Ook is er een mix van externe en interne medewerkers met verschillende specialisaties, wat het speelveld complex en uitdagend maakt. Bij Axians zijn wij ervan overtuigd dat je door middel van slimme detachering software meer grip krijgt en beheersbare groei kunt realiseren.

Detachering software van Axians

Axians heeft veel kennis over de benodigdheden van business software binnen de detacheringsbranche, mede dankzij de vele succesvolle projecten die wij uitgevoerd hebben bij onze klanten. Op basis van best practices kunnen wij volgens onze Plug & Play aanpak een snelle en heldere implementatie garanderen. Binnen onze brancheoplossingen staan jouw medewerkers, klanten en projecten te allen tijde centraal. Van gestroomlijnde in-, door- en uitstroomprocessen met Xtended HRM tot voorspelbaarheid van omzet met CRM of Projecten en Urenregistratie; wij zijn jouw partner op het gebied van detachering software. Ook voor het efficiënter inrichten van je inkoopprocessen kun je bij ons terecht dankzij onze Procure to Pay oplossing. Al deze processen zijn met elkaar te integreren voor een volledig 360 graden inzicht. Zo zijn alle benodigdheden voor jouw business opgenomen in één softwarepakket.

Inzet van business software helpt detacheerders

✓  Verhogen van omzet en winst 
Verbind je groeistrategie met projectmethoden om winstgevender te worden.

✓  Garanderen van succesvolle projecten
Lever complexe projecten binnen strakke tijdschema’s, binnen bereik én binnen budget.

✓  Inzicht verkrijgen om risico’s te beheren
Begrijp je financiën, mensen en projecten om veranderingen en risico’s te beheren.

Detachering software van Axians | Zakelijke dienstverlening

Plug & Play: snelle en heldere implementaties

Door onze jarenlange ervaring in de detachering branche, hebben we op basis van best practices slimme oplossingen gecreëerd die jij snel en zonder poespas in jouw bedrijf kunt integreren. Deze heldere manier van werken noemen wij onze Plug & Play aanpak. Binnen deze unieke kijk op software implementaties, speelt de factor ‘mens’ een belangrijke rol. Zonder samenwerking tussen twee partijen kunnen we namelijk geen succesvol project opleveren! Met Plug & Play weet je wat je aanschaft, tegen welke prijs. Ook hebben we korte doorlooptijden zodat de impact op jouw dagelijkse bedrijfsvoering minimaal is. Dit doen we al jaren met veel succes! Detacheerders zoals USG Legal zijn nu met één druk op de knop voorspel in kosten en verwachte omzet.