Verdienmodellen staan onderdruk

De afgelopen jaren is door digitalisering en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven de vraag naar adviseurs enorm gestegen. Tegelijkertijd staat het verdienmodel onder druk door toenemende concurrentie en de veranderende verwachtingen van klanten, die veel meer toegevoegde waarde vragen van adviesdiensten. Groeikansen gaan daardoor gepaard met verschillende nieuwe uitdagingen. Dankzij de kritische blik van opdrachtgevers, dienen consultancy organisaties hun forecast, uren en cashflow in control te houden om winstgevend te zijn en te blijven.

Axians heeft software oplossingen ontwikkeld voor o.a. urenregistratie en projectplanning, waarmee het gehele proces van lead tot aan factuur kan worden gestroomlijnd. Dit doen wij volgens onze Plug & Play aanpak, waarmee wij een snelle en heldere software implementatie kunnen garanderen. Zo voorkom je onzekerheid binnen de organisatie. Van marketing automation integratie en voorspelbaarheid van omzet met CRM en projecten/urenregistratie tot grip op inkoopprocessen met onze Procure to Pay oplossing; Axians is jouw partner binnen de consultancy- en adviesbranche. Onze oplossingen zijn allemaal volledig met elkaar te integreren, zodat jij 360 graden inzicht kunt creëren en efficiënt kunt werken.

Inzet van business software helpt consultancy organisaties

✓  Verhogen van omzet en winst 
Verbind je groeistrategie met projectmethoden om winstgevender te worden.

✓  Garanderen van succesvolle projecten
Lever complexe projecten binnen strakke tijdschema’s, binnen bereik en binnen budget.

✓  Inzicht verkrijgen om risico’s te beheren
Begrijp je financiën, mensen en projecten om veranderingen en risico’s te beheren.

Plug & Play voor consultancy organisaties

Axians heeft jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening. Op basis van best practices zijn er verschillende oplossingen ontwikkeld die de basis vormen van het ideale softwaresysteem voor ieder bedrijf. Deze oplossingen maken deel uit van onze Plug & Play aanpak, waarmee wij een heldere en snelle implementatie kunnen garanderen waarin de factor ‘mens’ een belangrijke rol speelt. Voorbeelden van onze oplossingen zijn software voor urenregistratie en projectplanning. Met Plug & Play weet je altijd wat je aanschaft, tegen welke prijs. Onze aanpak kenmerkt zich door de korte doorlooptijden, waardoor de impact op de dagelijkse bedrijfsvoering minimaal is. Consultancy organisaties en adviesbureaus zijn dankzij onze software met één druk op de knop voorspelbaar in kosten en verwachte omzet.