Haal het maximale uit jouw Exact applicatie

Het jaarlijks laten keuren van je auto is heel gebruikelijk. Werkt alles nog naar behoren? En kan je auto nog een jaar mee? Een aantal elementen worden hiervoor nagekeken. De Exact Innovatie Scan kun je hiermee vergelijken. Een ervaren consultant van Axians bekijkt de applicatie om slimme verbeterpunten te ontdekken. De welbekende quick wins. Maar de consultant kijkt ook vooruit. Passen de huidige processen nog bij de organisatie? Welke processen wil én kan je nog automatiseren? Door frequent de “gezondheid” van je belangrijkste bedrijfsapplicaties onder de loep te nemen zorg je ervoor dat processen efficiënt en effectief verlopen.

 

Innovatie scan op maat

Met de Exact Innovatie Scan beoordelen wij je Exact Synergy en/of Exact Globe applicatie op een aantal afgesproken punten. Voorafgaand aan de scan bespreken we waar je behoefte ligt en wat je uit de scan wilt halen. Zo weet je precies hoe jouw Exact applicatie ervoor staat en of je het maximale uit jouw applicatie haalt.

Een consultant van Axians analyseert jouw Exact omgeving op verschillende punten. Hierbij kan je denken aan:

  • Onderzoek naar het dagelijks gebruik van jouw applicatie;
  • Aansluiting van de huidige processen binnen de organisatie;
  • Gebruiksvriendelijkheid van de processen;
  • Toekomstbestendigheid.

Haal jij het maximale uit jouw Exact applicatie?

Onze collega’s staan paraat om jou te adviseren in het gebruik van jouw Exact applicatie. Vraag jouw Exact Innovatie Scan aan via onderstaand formulier en wij gaan voor jou aan de slag!