Neem contact op
Bel mij terug

What’s new in Snowflake: Data Marketplace & Snowsight

Ben je Snowflake gebruiker of heb je interesse in wat Snowflake voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk dan dit webinar en krijg in 30 minuten een goed overzicht van de mogelijkheden van Snowflake Data Marketplace en Snowsight.

De ontwikkelingen rondom Snowflake – hét zero management cloud dataplatform – gaan snel. Twee belangrijke vernieuwingen van de laatste tijd zijn de Data Marketplace en Snowsight. Tijdens dit webinar demonstreren we de mogelijkheden van deze twee producten en leggen we uit hoe en wanneer je ze toepast.

Snowflake Data Marketplace geeft dataconsumenten binnen je organisatie live toegang tot een enorme hoeveelheid externe databronnen. Zonder dat die data gekopieerd en bewerkt hoeft te worden. Hierdoor kunnen data-analisten en data scientists snel en eenvoudig data, van bijvoorbeeld je business partners, analyseren, of van een van de vele beschikbare dataservices. Ook kun je zelf data beschikbaar stellen aan derde partijen via de Snowflake Data Marketplace.

Snowflake Snowsight is een geavanceerde webinterface voor data-analyse, ontworpen voor business users, data-analisten en data engineers. Met Snowsight kunnen gebruikers eenvoudig SQL genereren, data visualiseren, dashboards maken en informatie delen. De ideale oplossing voor Snowflake gebruikers om data te doorzoeken, interpreteren, visualiseren en delen.

Michel van Tongeren en Wouter Tetteroo, twee ervaren Snowflake consultants, gaan tijdens dit webinar uitgebreid in op deze nieuwe oplossing binnen het Snowflake platform.

Het webinar heeft reeds plaatsgevonden. Laat hier je gegevens achter om het webinar terug te kijken!