De 8 drivers van innovatie in de zorg

14-04-2020 Het ministerie van VWS, bestuurders, zorgverleners en verzekeraars zien in dat de digitalisering van jouw zorgprocessen hun nieuwe kansen biedt. Verzekeraars veranderen hun financiële prikkels. ICT-vernieuwing wordt gezien als de sleutel tot succes. Dit alles leidt ertoe dat de zorg digitalisering nu met gezwinde spoed omarmt. Men ziet nu wél de noodzaak in om zorgprocessen in te richten met behulp van intelligente zorgtechnologie. Zorginnovatie gaat nu sneller dan ooit. Wat zijn de 8 drivers voor deze ontwikkeling? Dit blog biedt je meer inzichten.
Lees meer

Scoren in de zorg met een fitte VMWare- en storage omgeving

03-03-2016 | Geschreven door Ferenc Jacobs ICT-afdelingen die meer inzicht hebben in de oorzaak van vertraging in de storage omgeving, hebben een enorm voordeel wanneer het gaat om het verbeteren van de ervaring van eindgebruikers. Als er extra budget vrijgemaakt moet worden voor verbeteringen is het sterk als dit op basis van onderbouwde rapportages gebeurt. En er zijn mogelijkheden te over.
Lees meer

De transitie naar ACI: pak het stap voor stap aan

26-04-2016 | Geschreven door Michel van Kessel Als u de meerwaarde van ACI inziet en besluit tot actie over te gaan, dan volgt de vraag: hoe gaan we de transitiefase in? In deze blog beschrijf ik de transitiefase op hoofdlijnen vanuit technisch oogpunt. Bent u geen techneut, onthoud dan dat een stap-voor-stap aanpak het transitietraject behapbaar en eenvoudig maakt. Bent u wel een techneut, lees dan hier wat die stappen zijn.
Lees meer