Een betrouwbare infrastructuur voor grip en controle op je data

De bedrijfsdata van je organisatie moet overal, altijd en snel beschikbaar zijn. Een betrouwbare ICT-oplossing die staat als een huis is dan ook belangrijk voor je organisatie. Want de beschikbaarheid en snelheid van het datacenter hebben uiteindelijk invloed op het vertrouwen van je business én klanten.

Met behulp van onze converged infrastructures, software defined oplossingen, end-user diensten en cloud kunnen wij altijd een passende oplossing realiseren voor je organisatie. Daarbij staan maatwerk en deskundig advies bij Axians hoog in het vaandel. Met onze kennis van next generation datacenters – zowel on-premises als in de cloud – zijn we in staat je bedrijfsactiviteiten maximaal te ondersteunen. Wij zorgen er voor dat jij je weer bezig kunt houden met de core business van je organisatie.

Datacenter infrastructuur

Je eigen on-premises datacenter komt in vele soorten en maten, afhankelijk van de wensen en eisen van jouw bedrijf. Vergeet je hierbij niet om te denken aan het veilig stellen van je data met back-up en disaster recovery?

Lees meer

End-user computing

De professionals in je organisatie willen altijd online zijn. Daar past een flexibele en dynamische werkplek bij, zodat ze overal en altijd kunnen inloggen en informatie en communicatiemiddelen altijd beschikbaar zijn.

Lees meer

Datacenter networks

Een geautomatiseerd, schaalbaar en flexibel datacenter is voor elke organisatie belangrijk. Daarbij spelen veiligheid en continue beschikbaarheid uiteraard een grote rol, zodat je altijd grip en controle hebt op je data.

Lees meer

Private en hybrid cloud infrastructuur

Veel bedrijven stappen over naar de cloud, maar jullie organisatie heeft ook nog een eigen infrastructuur. Je bent er nog niet over uit welk type cloud voor jou het beste is. Wij adviseren je graag.

Lees meer

Catalyst 9000 Challenge op Circuit Zandvoort

Een nieuw tijdperk is aangebroken met Cisco’s intuïtieve netwerk. Hoe snel zijn Catalyst 9000 switches nu écht? CTO Erik Lenten accepteert Cisco’s Network Intuitive challenge op Circuit Zandvoort!

Bekijk de video

security-offVeilig en beschikbaar

De data van je organisatie is altijd veilig en beschikbaar. Of deze nu in ons moderne datacenter, on-premises of in de cloud staat.

Mobiquity and ATAWADAC (Any Time, Any Where, Any Device, Any Content)Flexibele werkplek in één omgeving

Met onze virtuele werkplekken en applicaties vanuit een centraal gelegen datacenter of cloud omgeving kun je overal inloggen en verbinden met je persoonlijke werkplek.

User ergonomics and enterprise agilityBetrouwbaar en stabiel

Een veilig en betrouwbaar netwerk is onmisbaar voor elke organisatie. Wij helpen je op een eenvoudige manier je netwerk (her)configureren, monitoren en verregaand automatiseren.

Schaalbare cloudoplossingencloud-services-off

Data groeit en dus is het belangrijk dat de beschikbare ruimte meegroeit. Of je nu kiest voor een private, hybride of public cloud: onze oplossingen zijn schaalbaar en pay-per-use.