SharePoint (2)Communicatieplatform

Microsoft SharePoint is een schaalbare, betrouwbare en beheersbare portaaloplossing: het borgt informatie en expertise op een centrale plek en maakt dit voor iedereen toegankelijk. Het vereenvoudigt de samenwerking tussen mensen en organisaties en maakt informatie en expertise toegankelijk. Met onze SharePoint oplossingen komt je organisatie de verwachtingen van medewerkers én klanten tegemoet, zoals:

  • Slimme zoekfunctie
  • Veilig inloggen met ieder device
  • Snel toegang tot relevante informatie
  • Altijd werken met de laatste documenten

Succesvol werken met SharePoint vraagt een goede vertaling van je organisatie en werkprocessen naar de technologie. Daarbij hoort ook het ondersteunen van medewerkers met de inzet van technologie en een gedegen beheerorganisatie.

Axians maakt de vertaling van organisatievraagstukken naar functionele oplossingen en technische inrichting. Dit kan op het gebied van workflow, integratie, inter- of intranet sites maar ook kwaliteit-, contract- en documentmanagement en een slimme inrichting van search technologieën.

ButtonsB_Blog

 

 

Sharepoint Apps

Een intranet omgeving is doorgaans een van de eerste verzoeken binnen Microsoft Office 365 en SharePoint online, de ‘cloud’ versie van Microsoft SharePoint. Daarom bieden wij een reeks standaard bouwblokken aan in de vorm van SharePoint Apps, die continu uitgebreid worden. Deze worden snel geleverd en zijn op elk device goed te gebruiken door het responsive design.

Buiten het antwoord op intranet- of portaalvraagstukken met Apps, bieden we bewezen oplossingen voor e-mail en applicatiemigraties en integratie met je eigen bedrijfsapplicaties. Dit doen wij door gebruik te maken van Microsoft Azure.

Plaatje bij blog Marco Hoefman

Kwaliteitsmanagement goed organiseren met SharePoint

Het borgen én verbeteren van de kwaliteit is voor veel organisaties een speerpunt. Maar hoe organiseer je dat en hoe zorg je dat iedereen zich erbij betrokken voelt, van management tot uitvoering op de afdelingen?

Op basis van onze ervaring hebben we een compleet Kwaliteitsmanagementsysteem in SharePoint gerealiseerd dat voor iedere organisatie beschikbaar is. Hierin houd je de bedrijfsprocessen en alle bijbehorende kwaliteitsdocumenten zoals handleidingen en checklists actueel. Levert een audit of een klacht verbeterpunten op? Met de module Verbetercyclus leid je organisatie ook deze verbeteringen in goede banen.

Lees meer

Meeting achter glas

 

Portal Planning Process

Wij begeleiden organisaties stap voor stap bij het opzetten van een informatie portaal, omdat het lastig is om alle functionele keuzes vooraf te maken. Als SharePoint specialist heeft Axians heeft het Portal Planning Process al meerdere jaren in verschillende landen succesvol in gebruik. Het bevat een bundeling van ervaringen, tools en best practices waar je organisatie direct de voordelen van heeft.

Wij bieden een volledige ervaring, zodat je precies weet welke keuzes de organisatie kan maken. Maximale kennisoverdracht en controle staan hierbij centraal, waarbij we risico’s en kosten terugbrengen.

PPP

 

In onze brochure lees je hoe werknemers door het Planning Portaal Process met evenveel beleving, inzicht en duidelijkheid aan dit proces starten.

Lees meer

 

Referenties

VRK Zonnehuisgroep-Amstelland