Altijd up-to-date en overal bereikbaar

Microsoft Office 365 van Axians biedt een flexibel en hoog beschikbaar platform voor samenwerken in de cloud. Een compleet online zakelijk pakket met cloud opslag en diensten rondom e-mail, agenda, intranet, document management, chat, audio en video communicatie. We zetten bekende services als Exchange Online, SharePoint online en Skype for Business in, maar ook diensten om informatie snel te vinden of binnen teams te delen.

ButtonsB_Blog

office-365-logo_2

Managed Office 365 van Axians

De kracht en eenvoud van Office 365 zit hem voor veel organisaties in het pay-per-use licentie model. Voor de maandelijkse licentie fee ontvangt je organisatie echter geen functionele en technische support van Microsoft. De organistie is zelf verantwoordelijk voor alle technische en functionele vragen die gesteld worden. Een stevige uitdaging, waarin Axians tegemoet komt met Managed Office 365:

  • Single point of contact voor support
  • Monitoring en beheer, ook van maatwerk applicaties.
  • Functioneel en technisch support voor gebruikers en beheerders.
  • Ondersteuning in groups in Exchange online tot het aanmaken van sites op SharePoint online.
  • Een compleet pakket waarmee incidenten, wijzigingen, nieuwe aanvragen en complexe vraagstukken worden afgehandeld.
Lees meer

Meeting bovenaf gefotografeerd in cafe

Axians Migration Planning Process

Iedere migratie is anders. Vooral migraties waarin ook een deel van het applicatielandschap gemigreerd moet worden, of waar overgegaan wordt van een IBM Notes omgeving naar een Exchange of SharePoint omgeving zijn complex. Wij geloven in een slimme en veilige migratie. Door ervaring en de beste tools te combineren kunnen we risico’s reduceren en kosten beperken.

Het Migration Planning Process (MPP) is de standaard aanpak van Axians, waarbij een volledig team je organisatie begeleid in de migratie naar Office 365, Exchange en/of SharePoint. Samen werken we aan een voorspelbare en beheersbare migratie van e-mail, agenda of applicatielandschap. Doordat we in de afgelopen jaren verschillende methodes en tools hebben gebruikt en getest, weten we deze optimaal in te zetten voor een zo goed mogelijk resultaat. Door dit stap voor stap te plannen, analyseren en budgetteren, wordt een onzeker migratieproject een voorspelbaar en beheersbaar project.

MPP

De sleutel tot slim en succesvol migreren

In onze video lichten we toe hoe wij je organisatie met behulp van het Migration Planning Process in zes stappen helpen gecontroleerd naar de cloud te gaan, met maximaal draagvlak in de organisatie en tegen zo laag mogelijke kosten.

Daarnaast lees je meer informatie over deze aanpak en onze ‘lessons learned’ in de leaflet.

Lees meer

Gebruikersadoptie

Office 365 implementeren blijkt in veel gevallen een uitdaging te zijn. Komt dit door de complexiteit ervan of heeft het te maken met de mate van aandacht rondom gebruikersadoptie? Lees de blog met 6 tips die de implementatie van Office 365 cloud verbeteren en versnellen. Door onderstaande tips te borgen in het project kun je rekenen op positieve reacties vanuit de organisatie.

Lees meer

Office 365

Maak kennis met ons cloud adoptie team

Microsoft heeft Axians benoemd tot Gold Cloud Productivity Partner. Hiermee hebben onze professionals en bewezen uitzonderlijke expertise te hebben van Microsoft Office 365 en de kunde om onder andere Idendity, Email, Skype for Business, SharePoint, Yammer en OneDrive binnen een Microsoft omgeving te implementeren en integreren. Op deze manier maakt Axians de adoptie van de laatste Microsoft technologieën eenvoudiger. Onze professionals staan voor je klaar, we geven graag meer informatie over elke Axians Office 365 consultant.

Lees meer

Schoenen