Referenties

Bekijk alle Referenties

Royal IHC

Royal IHC is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van schepen en materieel voor de bagger-, mining-en offshore-industrie en kan buigen op een lange geschiedenis. Axians verzorgt de levering, de installatie en het onderhoud van een zeer moderne en toekomst vaste infrastructuur voor IHC op basis van FlexPod.
Lees meer

Wellantcollege

Wellantcollege implementeerde in samenwerking met Axians een nieuw, toekomstbestendig netwerk op 34 verschillende locaties. De behoeften van een onderwijsinstelling vertalen naar de praktische eisen voor een netwerk is niet eenvoudig. Echt partnerschap resulteerde echter in een bijzonder dynamische schoolomgeving, met zijn eigen specifieke kenmerken.
Lees meer

Gemeente Utrecht

Om de dienstverlening te verbeteren voltrekt er zich een groot aantal ontwikkelingen binnen de gemeentelijke organisatie. Een vernieuwing van de organisatie door: een nieuw gebouw, een nieuw werkplekconcept, een nieuwe manier van werken en een nieuwe IT-infrastructuur; de ‘U-Cloud’.
Lees meer

VINCI Energies en Actemium

Flexibele communicatie, optimale samenwerking en kostenbesparing voor VINCI Energies en Actemium dankzij Unified Communications as a Service (UCaaS).
Lees meer