De werkplek van de toekomst

De professionals in je organisatie willen altijd online zijn. Daar past een flexibele en dynamische werkplek bij, zodat ze overal en altijd kunnen inloggen en de gewenste informatie en communicatiemiddelen altijd beschikbaar zijn.

Elastic Workspace

Steeds meer verschillende applicaties, waaronder SaaS-applicaties, doen hun intrede op de werkplek. Het aantal devices per gebruiker stijgt en medewerkers kiezen graag zelf met welke ze dagelijks werken. Hoe maak je werken op ieder device, met een eenduidige en overzichtelijke gebruikservaring mogelijk?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden ontwikkelden wij het concept ‘Elastic Workspace’: een flexibele werkplek voor het veilig ontsluiten van interne, mobiele en SaaS-applicaties naar verschillende typen devices. In combinatie met de hosted desktops vormt dit een hybride dienst, waarbij gebruikers zelf hun device kunnen kiezen met behoud van functionaliteit van alle applicaties. Dit in één omgeving, na eenmalig inloggen. Waarbij je organisatie betaalt naar gebruik.

Lees meer

Ondersteuning bij samenwerken in de cloud met Office 365

Organisaties maken de overstap naar Microsoft Office 365 om meer flexibiliteit, schaalbaarheid, plaatsonafhankelijk werken of kostenreductie te realiseren. Hoe leidt u een transitie naar dit cloudplatform in goede banen? Wij helpen u bij een vlotte migratie en bieden uw organisatie de nodige extra begeleiding in dit proces.

Altijd up-to-date en overal bereikbaar

Microsoft Office 365 van Axians biedt u een flexibel en hoog beschikbaar platform voor samenwerken in de cloud. Een compleet online zakelijk pakket met cloud opslag en diensten rondom e-mail, agenda, intranet, document management, chat, audio en video communicatie. We zetten bekende services als Exchange Online, SharePoint online en Skype for Business in, maar ook diensten om informatie snel te vinden of binnen teams te delen.

Lees meer
Wij helpen je graag verder!