Je back-up afgestoft

23-10-2017 | Geschreven door Arnold Derksen In deze blog staat Arnold Derksen stil bij het thema databescherming, of meer specifiek: next level back-up & disaster recovery (DR). Waarom is dit voorheen zo ‘stoffige’ thema juist nu zo urgent? Welke veranderingen zien we in deze markt en hoe kunnen organisaties hier gericht op inspelen?
Lees meer

Security of Things: waar staan we nu en hoe zet je IoT veilig in?

06-09-2017 | Geschreven door Johan van den Heuvel Als iemand mij een jaar of tien geleden had verteld dat hij mijn mobiele telefoon zou kunnen hacken en met deze gegevens toegang tot en zelfs besturing (!) van mijn auto zou kunnen krijgen, dan had ik hem verteld dat hij teveel spionagefilms had gezien. Vandaag de dag is dit scenario echter pure realiteit. Welkom in het tijdperk van ‘Internet of Things’!
Lees meer

Businesscase voor een veilige mobiele werkplek

29-08-2017 | Geschreven door Margaux Smid Mobility is hot. Er is vrijwel geen werkgever meer die e-mail op de smartphone niet mogelijk maakt. Er zijn echter maar weinig organisaties die goed nadenken over de beveiliging van die mobiele werkplekken, laat staan dat die werkplekken ook centraal worden beheerd. Natuurlijk vergt de beveiliging van mobiele werkplekken een investering, maar deze verdien je heel snel terug als je je in één van deze situaties bevindt.
Lees meer

Digitaal flexibel met een passende cloudstrategie

21-03-2017 Een cloudstrategie helpt je organisatie bij de invulling van tactische bedrijfskeuzes. Kies voor een gefaseerde aanpak, denk integraal na over security, zet de gebruiker centraal en maak de digitale werkomgeving eenvoudig. Lees hoe o.a. gemeente Utrecht en PSV dit doen!
Lees meer