Whitepapers

Bekijk alle Whitepapers

De verschuivende rol van HRM: Hoe data-driven bent u?

Waar HRM voorheen een meer uitvoerende rol had verwacht de directie tegenwoordig steeds meer een adviserende rol van u. Er wordt terecht veel van u en uw HRM beleid verwacht. Daarmee groeit de behoefte aan strategisch, data-driven HRM. Dit vraagt om een verdere professionalisering van de processen en werkwijzen van uw HRM afdeling. Maar wat is daar precies voor nodig?
Lees meer

De juiste balans in uw winkelvoorraad

Vaak gebeurt het vinden van de juiste balans in de winkelvoorraad nog op gevoel, met alle gevolgen van dien. Zowel verwachte als onverwachte pieken of dalen worden dan namelijk niet altijd ondervangen. Het kan echter ook anders.. De retailexperts van Axians schreven daarom het whitepaper 'De juiste balans in uw winkelvoorraad en hoe slimme software u hierin kan ondersteunen'. Want dat het beter kan, dat is zeker!
Lees meer

Smart up your business met Business Apps voor Exact

In de zakelijke markt is het gebruik van apps nog geen gemeen goed. Wel zien we een duidelijke toename in het gebruik van Business Apps. Logisch ook, want alles en iedereen is immers connected en mobility speelt een steeds grotere rol in de wereld.
In dit whitepaper leest u meer over het gebruik van zakelijke apps en hoe u deze in kunt zetten om uw business slimmer, efficiënter en béter te maken.
Lees meer

Hoe helpen Business Apps u om slimmer te produceren?

In een markt die zich kenmerkt door grote concurrentiedruk en een sterke focus op de afnemer, zijn efficiëntie en flexibiliteit belangrijke voorwaarden zijn om mee te blijven spelen. Om bij te blijven, maar liever nog voorop te lopen. In dit whitepaper leest u meer over het gebruik van business apps en hoe u deze in kunt zetten om slimmer te gaan produceren.
Lees meer

Cloud in de maakindustrie

Door de complexiteit van het ontwikkelen, beheren en onderhouden van applicaties in de Cloud onder te brengen kunnen productiebedrijven zich volledig toeleggen op hun kernactiviteiten. In deze whitepaper leest u hoe de Cloud kan bijdragen aan een efficiëntere productie-omgeving, lagere kosten en een beter bedrijfsresultaat.
Lees meer