Whitepapers

Bekijk alle Whitepapers

Smart up your business met Business Apps voor Exact

In de zakelijke markt is het gebruik van apps nog geen gemeen goed. Wel zien we een duidelijke toename in het gebruik van Business Apps. Logisch ook, want alles en iedereen is immers connected en mobility speelt een steeds grotere rol in de wereld.
In dit whitepaper leest u meer over het gebruik van zakelijke apps en hoe u deze in kunt zetten om uw business slimmer, efficiënter en béter te maken.
Lees meer

Hoe helpen Business Apps jou om slimmer te produceren?

In een markt die zich kenmerkt door grote concurrentiedruk en een sterke focus op de afnemer, zijn efficiëntie en flexibiliteit belangrijke voorwaarden zijn om mee te blijven spelen. Om bij te blijven, maar liever nog voorop te lopen. In dit whitepaper leest u meer over het gebruik van business apps en hoe u deze in kunt zetten om slimmer te gaan produceren.
Lees meer

E-book ’11 ICT kansen voor de maakindustrie’

Bijna ongemerkt zijn veel industrieën veranderd onder invloed van digitalisering. Ook de maakindustrie ondergaat een transformatie door de inzet van Smart Industry-toepassingen. Dit biedt veel kansen voor díe bedrijven die innovatie omarmen. In dit e-book beschrijven we de ICT-ontwikkelingen die een grote impact hebben op de maakindustrie. En dus de kansen die er voor u liggen om efficiënter te produceren en tegelijkertijd beter kunnen inspelen op de wensen van uw klanten en ketenpartners. Kansen die direct toepasbaar zijn en met een korte terugverdientijd.
Lees meer

Cloud in de maakindustrie

Door de complexiteit van het ontwikkelen, beheren en onderhouden van applicaties in de Cloud onder te brengen kunnen productiebedrijven zich volledig toeleggen op hun kernactiviteiten. In deze whitepaper leest u hoe de Cloud kan bijdragen aan een efficiëntere productie-omgeving, lagere kosten en een beter bedrijfsresultaat.
Lees meer